hem etiket süperdi hem bölüm.Fark - ıDirilis cok konusulduk yine
hem etiket süperdi hem bölüm.Fark - ıDirilis cok konusulduk yine
abdurrahman ölür mü la sence?
Allah kabul etsin abla.
duanda ertuğrul'a dua etseydin noyan'a karşı.
aa fragan aldatması olduğunda haklı çıktın cnm gerçekten ama bende şu konuda haklı çıktım bir halt olmaz ayol bundan tam bir malgördün mü @Çiğdem- kurtardı tuğtekin.
haklı ama beyliği elinden gidicekti ondan biraz ertuğrul'a karşı hala eski tutumunda ama düzelicek.aa fragan aldatması olduğunda haklı çıktın cnm gerçekten ama bende şu konuda haklı çıktım bir halt olmaz ayol bundan tam bir mal
Yarin rekor geliyoraa fragan aldatması olduğunda haklı çıktın cnm gerçekten ama bende şu konuda haklı çıktım bir halt olmaz ayol bundan tam bir mal
yere yatırıp kılıcı çekiyodu o sırada ertuğrullar yetişir kesin ama nasıl kurtulcak ellerinden en merak ettiğim sahne valla.%50 celiskideyim
haklı ama beyliği elinden gidicekti ondan biraz ertuğrul'a karşı hala eski tutumunda ama düzelicek.
aaa bu arada şöyle bir mantık hatası var hainin koca baş olduğunu öğrendikleri halde tuğtekin hala diyorki abdurrahman ve önceden nyanın yanına giden adam varı onları kast ederek ertuğrul yüzünden başladı bu hainlikler diyor ayoll abdurrahman ve diğer adamın hain olmadığını neden anlamadılar boşu boşuna onların günahına girmiiz haiin değillermiş yerimizi koca baş noyanalra söylemiş diye abdurrahman ve iğer arkadaşının hain olmadığını anlamarı gerekiyordu ben senaryo hatası olarak görüyorum açıkcası onun harici bölüm süperdiYarin rekor geliyor
evet kocabaş söylemiş yerini ama abdurrahman ve hamzayı kervansarayda moğollarla gördüler iki olayı ayrı düşünüyorlar o yüzdenaaa bu arada şöyle bir mantık hatası var hainin koca baş olduğunu öğrendikleri halde tuğtekin hala diyorki abdurrahman ve önceden nyanın yanına giden adam varı onları kast ederek ertuğrul yüzünden başladı bu hainlikler diyor ayoll abdurrahman ve diğer adamın hain olmadığını neden anlamadılar boşu boşuna onların günahına girmiiz haiin değillermiş yerimizi koca baş noyanalra söylemiş diye abdurrahman ve iğer arkadaşının hain olmadığını anlamarı gerekiyordu ben senaryo hatası olarak görüyorum açıkcası onun harici bölüm süperdi
peki reklamlar da uğrarım
Hashtag yine muazzam. Diriliş'in sosyal medya ekibi çok iyi tam damardan yakalıyor insanı. Helal olsun..
ooo ne güzel ayy süperr yaa
aaa bu arada şöyle bir mantık hatası var hainin koca baş olduğunu öğrendikleri halde tuğtekin hala diyorki abdurrahman ve önceden nyanın yanına giden adam varı onları kast ederek ertuğrul yüzünden başladı bu hainlikler diyor ayoll abdurrahman ve diğer adamın hain olmadığını neden anlamadılar boşu boşuna onların günahına girmiiz haiin değillermiş yerimizi koca baş noyanalra söylemiş diye abdurrahman ve iğer arkadaşının hain olmadığını anlamarı gerekiyordu ben senaryo hatası olarak görüyorum açıkcası onun harici bölüm süperdi
aydınlanmak isteyen cahilleri habertürke bekleriz ilber hoca konuşuyor özellikle çiğdem sen izle bu saatte memeli oğlan izleyip uyuyamıyon sonraevet kocabaş söylemiş yerini ama abdurrahman ve hamzayı kervansarayda moğollarla gördüler iki olayı ayrı düşünüyorlar o yüzden
pek bişi anlamadım dediğinden ama bu dizide hata olmaz dediğin şeyin cevabını sonraki bölümde bulursun hata olmaz.aaa bu arada şöyle bir mantık hatası var hainin koca baş olduğunu öğrendikleri halde tuğtekin hala diyorki abdurrahman ve önceden nyanın yanına giden adam varı onları kast ederek ertuğrul yüzünden başladı bu hainlikler diyor ayoll abdurrahman ve diğer adamın hain olmadığını neden anlamadılar boşu boşuna onların günahına girmiiz haiin değillermiş yerimizi koca baş noyanalra söylemiş diye abdurrahman ve iğer arkadaşının hain olmadığını anlamarı gerekiyordu ben senaryo hatası olarak görüyorum açıkcası onun harici bölüm süperdi
ilber gitsin dilber gelsinaydınlanmak isteyen cahilleri habertürke bekleriz ilber hoca konuşuyor özellikle çiğdem sen izle bu saatte memeli oğlan izleyip uyuyamıyon sonra
ıyyy espri yeteneğin halimenin güzelliğiyle doğru orantılı .ssilber gitsin dilber gelsin
halimeme laf yok.bidenem o benim. senin soluk benizli dudaksız,göçük gözlü ayşegülüne benzemez o. makyaj güzelide değildir. inci gibi parlar teniıyyy espri yeteneğin halimenin güzelliğiyle doğru orantılı .ss
evet kocabaş söylemiş yerini ama abdurrahman ve hamzayı kervansarayda moğollarla gördüler iki olayı ayrı düşünüyorlar o yüzden
aburrahman ve hamzayı bunlar suçlamadımı moğollara pusu kururdunuz bize diye ama bunu yapan koca baş olduğunu ğrenikleri halde hamzaların suçu olmadığını anlayamıyorlar tamam moğollarla gördüler ama adamlar hain damgası yiyince moğollara geçiş yaptı hamza özellikle yanı hamzaya abdurrahmana haksızlık yapmısız demiyorlarpek bişi anlamadım dediğinden ama bu dizide hata olmaz dediğin şeyin cevabını sonraki bölümde bulursun hata olmaz.
ıyyy bir kere bnm favorim sema poyrazda cahal neyse ilber hoca halit ergençin boyu ve görünüşü sülümana uygundu dedi bir tweet atıp ertuğrulla engin altanı mı sorsamhalimeme laf yok.bidenem o benim. senin soluk benizli dudaksız,göçük gözlü ayşegülüne benzemez o. makyaj güzelide değildir. inci gibi parlar teni
işte sonradan da olsa moğollara geçiş yaptılar.tuğtekinde de bizim yüzümüzden moğol safına geçtiler diye pişman olacak yürek yok tabiki nerdeeaburrahman ve hamzayı bunlar suçlamadımı moğollara pusu kururdunuz bize diye ama bunu yapan koca baş olduğunu ğrenikleri halde hamzaların suçu olmadığını anlayamıyorlar tamam moğollarla gördüler ama adamlar hain damgası yiyince moğollara geçiş yaptı hamza özellikle yanı hamzaya abdurrahmana haksızlık yapmısız demiyorlar
aa tam oalrak bunu demeye çalısıyorum herşeyin sebeplisi suçlusu biziz bunlar bizim yüzümüzden başladı demiyorda ertuğrul yüzünden oldu diyor mal diyorum inanan yok bir halt olmaz bundanişte sonradan da olsa moğollara geçiş yaptılar.tuğtekinde de bizim yüzümüzden moğol safına geçtiler diye pişman olacak yürek yok tabiki nerdee