Diriliş "Ertuğrul" 40. Bölüm Yorumları!

Sungurtekinin sahnesinden bir tuyo yakaladim. Gerci simdi buldum da siz de oncedem yakalamis olabilirsiniz

Sungurtekin kilici attiginda Deli Demir tuttu ya iste o kilici bence Sungurtekin yapmis olabilir Deli Demir kilictan cikardi.

niye üzüldüm.anlamadım.mert kılıcı istiyordun herhalde sen ama bu adam oldukça yakışıklı süper yakışmış bence role. Tip ve vücut güzel ,oyunculuğu henüz görmedik gelecek bölüm anlarız. Bu arada hala reyting konusu açılmadı ben teldeyim birisi acsin. Her kategoride azda olsa arttıkça yine.

@Çiğdem- in parlak hayalleri suya düştü
aa sevinme hemen @xemrexxx bu adam koçum benimdeki barış ayoll taş gibi çocuktu

koçum benimden sonra yaklaşık 10 yıl sonra engin beyle tekrar aynı projedeler krem dizisindede izlemiştim en son kendisini gençken çok yakışıklıydı şimdi olgunlaşıncada çok karizmatik olmuş engin bey gibi yanı kendisini bilen birisi olarak çok iyi bir tercih yaptık benim zevkime güvenin bence diziyede çok havalı girdi deli demir kılıcından tanıdı sungurtekini karaoğlan filmindede kartal tilbeti kılıcından tanıyorlardı benim geçmişle bağlantılarım iyidir direk tarkanla bağlantı kurdum kılıö tanımından sungurtekine yanı sıkı durun ertuğrulu bile ilk birkaç bölüm gölgede bırakacak ve bence ertuğrulua sungurtekin kurtaracak idam edilirken

@china_shangai @Polat Şaşmaz @vadikızı @sürgünüm @DoğuEşrefoğlu @EFE UYSAL

@HarzeM @Maskeli Fedai

bencede adam çok karizmatik ya mert kılıca bin basar.ata binisi,kılıcı atışı falan da cool very much yani

ay her şeyden fantezi yapıyon bravo adın çıktı adın

sen diyince aklma geldi koçum benimde oynadığı

canım benim bende biliyorum bu oyuncuyu dediğin gibi koçum benimde oynamıştı
havalı girdi bakalım nasıl olacak

Aynen abi Mert Kilici istiyordum
@vadiķızı nolacak sence Korkut Beyin hali