arkasındada davulcu olan adam var kendilerince şov falan yapıyorlar sanırım güzel bir sahne olabilirvay süper dikkat etmişsin. e bunun toprak altında ne işi var.
arkasındada davulcu olan adam var kendilerince şov falan yapıyorlar sanırım güzel bir sahne olabilirvay süper dikkat etmişsin. e bunun toprak altında ne işi var.
Abla Ertugrulun capi yetmez Noyani oldurmeye. Kedi ile Fare gibi dusun Ertugrul Noyani gorunce kacacak delik ararhiçte bile yenecek ertuğrulum noyanı
sungurtekin büyük ihtimal.
Ekli dosyayı görüntüle 47908
@HarzeM @EFE UYSAL @Çiğdem- @Çiğdem- @vadikızı @sürgünüm @china_shangai
Ins odur.sungurtekin büyük ihtimal.
yüz yabancı gelmiyor ama tanıyamadım ya
başta ertuğrul'u anımsattı ama ok atma şeyi var ertuğrul elinden dolayı kullanamıyor. sungurtekin'de okçuymuş öyle diyorlar büyük ihtimal o. ama mert kılıç'ada benzemiyor. tahmin etmediğimiz biri çıkabilir.Ins odur.
Selcuklu lideri Alaaddin Keykubat olabilir.başta ertuğrul'u anımsattı ama ok atma şeyi var ertuğrul elinden dolayı kullanamıyor. sungurtekin'de okçuymuş öyle diyorlar büyük ihtimal o. ama mert kılıç'ada benzemiyor. tahmin etmediğimiz biri çıkabilir.
bencede sungur tekin. bu arada @DarkLeqenD sen diriliş izlemeye mi başladın.avatarın afşin beyin fotosu dasungurtekin büyük ihtimal.
evet bugün sezon finalini izlicembencede sungur tekin. bu arada @DarkLeqenD sen diriliş izlemeye mi başladın.avatarın afşin beyin fotosu da
aaa ben şok ben mutluluk gözyaşları ben sevinçbu konuda senden ümidmi kesmiştim ama işte Allahtan ümit kesilmezmiş bir kere daha gördük. hadi yeni bölümlere yetiş. 2.sezon daha bomba olacak hazırlıklı olevet bugün sezon finalini izlicem
2.sezonda ne bombaymış arkadaş ben izlerken patlamaz inşallahaaa ben şok ben mutluluk gözyaşları ben sevinçbu konuda senden ümidmi kesmiştim ama işte Allahtan ümit kesilmezmiş bir kere daha gördük. hadi yeni bölümlere yetiş. 2.sezon daha bomba olacak hazırlıklı ol
yani biz hepimiz çok beğendik.halkta bu sezonu çok daha fazla beğendi.inşaAllah uğursuz gelmezsin2.sezonda ne bombaymış arkadaş ben izlerken patlamaz inşallah
14 geliyormu abiyani biz hepimiz çok beğendik.halkta bu sezonu çok daha fazla beğendi.inşaAllah uğursuz gelmezsin
bence önümüzdeki bölüm son bölümden güzel olacak ben bekliyorum 14.14 geliyormu abi
Evet abi TOTAL'de 9.50 O kılıclı kisi bence Alaaddinbence önümüzdeki bölüm son bölümden güzel olacak ben bekliyorum 14.
abi 40. bölümün konusunu açmak ister misin?bence önümüzdeki bölüm son bölümden güzel olacak ben bekliyorum 14.