Aynen bölüme son 5 dk.Jenerik çok iyi yav. Her izleyişimde baltayı elime alıp cenge katılasım geliyor.![]()
Aynen bölüme son 5 dk.Jenerik çok iyi yav. Her izleyişimde baltayı elime alıp cenge katılasım geliyor.![]()
Fanlarimi diyorsurvivor'da yarışmıştı sarışın çocuk.
anıl'ın menajeri açmış tagı metin günay'ın rt yapması ilginç.Fanlarimi diyor![]()
survivor'da yarışmıştı sarışın çocuk.
aynen çok sırıtır. fanları kırmamak için rt yapmış olabilir. diriliş gibi bir diziye önemli bir role almazlar ya bence.ayy ne ay yok gelmesin o be olmaz o yahu😵
aynen çok sırıtır. fanları kırmamak için rt yapmış olabilir. diriliş gibi bir diziye önemli bir role almazlar ya bence.
sağol abla.bencede aynen katılıyorum sana canım![]()
belli değil bence ölmedi çıkacak bir yerdenTuğtekin öldü mü ölmedi mi, söylesenize?
öldü süsü verselerse ölmedi hacı. hatta arabi'nin onu kurtardığını tahmin ediyorum.Tuğtekin öldü mü ölmedi mi, söylesenize?
Arabi dediğin şeyh değil mi?öldü süsü verselerse ölmedi hacı. hatta arabi'nin onu kurtardığını tahmin ediyorum.
Noyan sevimli kötü ama Tuğtekin'i sevmiyorum ben. Tabii kolay kolay harcanacak bir karakter de değil.aynen.
tugtekin artık ertuğrul'un ekipten olacak.Noyan sevimli kötü ama Tuğtekin'i sevmiyorum ben. Tabii kolay kolay harcanacak bir karakter de değil.