Bende o civarlarda bekliyorum Bence Ertugrul bulacak TugtekiniYarin ki tahminim; total: 9.25 ab: 12.85 abc: 12.5
valla bu bölüm bence rahat 13lükte çok değerli tns deneklerimiz nasıl bir durum sergilerler bilemiyeceğimYarin ki tahminim; total: 9.25 ab: 12.85 abc: 12.5
13de gelebilir belli olmazvalla bu bölüm bence rahat 13lükte çok değerli tns deneklerimiz nasıl bir durum sergilerler bilemiyeceğim
tuğteknden kurtulduk inş çünkü beyaz showa gelmedi
bu çocuk diziden çıkıcak olmasaydı noyan gibi önemli yeni karakter oarak beyaz showa mutlaka gelmeliydi bence sungurtekinin gelicek olmasıyla tuğtekini şutladılar ayy hadi inş
Abla bize kizdin mi actik diye?beyaz show a gelmedi diye dizinden çıkmış anlamına gelmez ki bence
tuğtekin ölmeyecek ertuğrulun masum olduğunu o kanıtlayacak
şu ana kadar bölüm süperdi tuğtekin ölmeyecek
Abla bize kizdin mi actik diye?
Cok iyisin ya. cidden neredeydin?yok cnm olurmu niye kızayım ben asıl sizin bana kızmanız lazım konuyu açamadım diye
Spoiler bilgi paylaşma sakın. Mesajları seke seke okuyorum zaten.@sürgünüm Tugtekini gorunce oh cekecektir
Muthisss gidiyor bolumun yarisi akdiyondu yine oyunlar isbasindaSpoiler bilgi paylaşma sakın. Mesajları seke seke okuyorum zaten.
Sanmam ama olabilirdeBu tugtekin'i sungurtekin bulmasin?
Muthiş olurdu valla. Şok üstüne şok geçirirdi oba.Sanmam ama olabilirde
Cok iyisin ya. cidden neredeydin?