Hyr gosterilmddi sakli kaldi ilkkez gorecezkarekter daha önce gösterilmedi mi
Bende fragman bekleniyorartık selçuklu sarayınıda yavaştan görsek güzel olur hani çok merak ediyorum konyayı nasıl tasvir etmişler
oda iyiymiş al işte heyecan unsuru bamsıda var birde artuğ un mesaj gönderdiği kişi var yeni karekterler gelecek demektirHyr gosterilmddi sakli kaldi ilkkez gorecez
Dizi seni kendine çekti heralde.oda iyiymiş al işte heyecan unsuru bamsıda var birde artuğ un mesaj gönderdiği kişi var yeni karekterler gelecek demektir
aynen şuan herkes bamsılı fragmanı bekliyorBende fragman bekleniyor
Bu arada ilk kez bu kadar gec bitecek Bamsi guldurecek biziaynen şuan herkes bamsılı fragmanı bekliyor
zaten dirilişi tarihimizi doğru bir şekilde yansıttığı ecdada saygısızlık etmediği için seviyordum şimdi dizi olarak da sevmeye başladım bir huyum var sürekli takip edemiyorum bir diziyi gittiği yere kadar izlerim artıkDizi seni kendine çekti heralde.
doğru yoldasın evlat, yolundan şaşmayasın. ibn arabi'nin dediği gibi.zaten dirilişi tarihimizi doğru bir şekilde yansıttığı ecdada saygısızlık etmediği için seviyordum şimdi dizi olarak da sevmeye başladım bir huyum var sürekli takip edemiyorum bir diziyi gittiği yere kadar izlerim artık
ne diyeyim izlemediğim şeey için ayrıca sana güvenilmez ertuğrulu görünce beynin duruyordur senin yanlış algılamış olabilirsinaaaa sungurtekin kötü adam değilmiş selçuklular tarafından casuzluk için moğolların yanındaymış iyi adam çıktı @xemrexxx bakalım bu sefer ne diyeceksin