- Reaksiyon puanı
- 17,850
- Puanı
- 1,061
Yine izlemicen he 😡21:15'e kadar izlerim sonrası Poyraz Karayel izleyeceğim.
Sen Eşkıya izledin mi söz vermene rağmen haftalardır izlemiyorsun, böyle mi anlaşmıştık.Yine izlemicen he 😡
Izliyorum ne izlemiyorum en son Nevzat kizi kacirmistiSen Eşkıya izledin mi söz vermene rağmen haftalardır izlemiyorsun, böyle mi anlaşmıştık.
Ya bırak sadece bir sahneye bakmışsın, önemli bir sahne sorsam cevaplayamazsın.Izliyorum ne izlemiyorum en son Nevzat kizi kacirmisti
Benim evde cektigimi sen ceksen babam hicbirsey vermiyorki tablet, tv vb. Benim sorunum degil.Ya bırak sadece bir sahneye bakmışsın, önemli bir sahne sorsam cevaplayamazsın.
Salı akşamları vermiyor ama nedense Çarşamba akşamları variyor. Şaka bir yana hatırlarsan her hafta izleyemeyeceğimi önceden beri Poyraz Karayel izlediğimi söylemiştim sana. 2 haftadır bölümler muazzam sıkıldığım an yine Diriliş'e gelirim merak etmeyin.Benim evde cektigimi sen ceksen babam hicbirsey vermiyorki tablet, tv vb. Benim sorunum degil.
Bu aksam yorum yaparsin ins Babamda izliyor EDHO izlese onuda izletir Bamsida haftaya geliyorSalı akşamları vermiyor ama nedense Çarşamba akşamları variyor. Şaka bir yana hatırlarsan her hafta izleyemeyeceğimi önceden beri Poyraz Karayel izlediğimi söylemiştim sana. 2 haftadır bölümler muazzam sıkıldığım an yine Diriliş'e gelirim merak etmeyin.
Haftaya Bamsi geliyorselamlar herkese
diriliş günü bakalım neler olacak
harzem abi gelmicek mi? onsuz tadı tuzu olmaz buranın??Ve dizi başlar
Bugün Dirilişe bakamıcam dün Eşkıyaya konsantre olamadım bugün onun tekrarına bakmayı planlıyorumYorumlarinizi bekliyoruz @Çiğdem- @HarzeM @Harunnn60 @Castei @tolgab @mrt-06 @china_shangai @-KADİR- @ABAY_06 @34rcp44 @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai