SON dizisinde izleyince ben kendisine ısınmıştım ondan önce benim de ön yargılarım vardı açık konuşmak gerekirse.bende ilk duyduğumda pek içime sinmemişti engin altan ama herkesi şaşırttı
Bu dizide ne boyle ya herseyi dort dortlukSON dizisinde izleyince ben kendisine ısınmıştım ondan önce benim de ön yargılarım vardı açık konuşmak gerekirse.
ne diye kıskanayım dur dikaktimi dağıtma poyraz kalitesine konsantreyim
fragmandan sonra sana kötü bir haberim var benim için iyi oldu tabii.Bölüm çok guzeldi sonu cok iyiydi fragmsn bekleniyor
Ne oldu?fragmandan sonra sana kötü bir haberim var benim için iyi oldu tabii.
kesinlikle süperdi abla hele son sahne duygulandırdı@EFE UYSAL izledim cnm süper bölümdü ya çok beğendim bölümü
Fragmsn nasil@EFE UYSAL izledim cnm süper bölümdü ya çok beğendim bölümü
kanka ben konuyu 17:59'da açmışım sen tam vaktinde açmışsın silmeseydin senin konu geçerli olacaktı.Ne oldu?
@sürgünüm konu gitmiskanka ben konuyu 17:59'da açmışım sen tam vaktinde açmışsın silmeseydin senin konu geçerli olacaktı.
noyan kan içmedi bu bölüm ben beğenmedim noyan sahnelerini.@EFE UYSAL izledim cnm süper bölümdü ya çok beğendim bölümü
Ona mi bsktinnoyan kan içmedi bu bölüm ben beğenmedim noyan sahnelerini.
noyan kan içmedi bu bölüm ben beğenmedim noyan sahnelerini.
Hahaayy o sahneleri midem kaldırmıyor valla hele o şamanmı neyse
kel kafasına sürüyorya birde midem bulanıyor ya😕
noyan doya doya kan içiyor ya benimde canım çekiyor.ayy o sahneleri midem kaldırmıyor valla hele o şamanmı neyse
kel kafasına sürüyorya birde midem bulanıyor ya😕
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?