tamam tamam takılıyorum sen gece gece sinirlenme yeter ki.ama ertuğrul için aday çok ya mesela ben bile adayım ona.
senmi ne diyosun senn😱
tamam tamam takılıyorum sen gece gece sinirlenme yeter ki.ama ertuğrul için aday çok ya mesela ben bile adayım ona.
adam her şeyiyle etkileyici.senmi ne diyosun senn😱
adam her şeyiyle etkileyici.
bu arada gökçe tam tugtekin'e aşık olacakken ertugrul'un obadan uzaklaştırılması her şeyi başa sardı hacı ne diyorsun? @sürgünüm
Tuğtekin ile birlikte olursa Gökçe bağrıma taş basıp unuturum kendisini.adam her şeyiyle etkileyici.
bu arada gökçe tam tugtekin'e aşık olacakken ertugrul'un obadan uzaklaştırılması her şeyi başa sardı hacı ne diyorsun? @sürgünüm
ne oldu demin ertuğrul benimki diyordun şimdi batısın çekiciliği diyorsun?aman batsın onun çekiliciği gıcık gıcık en olacak
Sendeki de ne bitmez elem kedermiş arkadaş, tüm kadınlar yok olsa da dünya sana kalsa.eşkiyadan nazlı ve ertuğruldan gökçenin gebermelerini bekliyorum
@EFE UYSAL @sürgünüm @Billy Kane @china_shangai @vadikızı
o zaman daha çok beklersineşkiyadan nazlı ve ertuğruldan gökçenin gebermelerini bekliyorum
ertugrul'dan vazgeçmek kolay değil bakalım ne yapacak.Tuğtekin ile birlikte olursa Gökçe bağrıma taş basıp unuturum kendisini.
eşkiyadan nazlı ve ertuğruldan gökçenin gebermelerini bekliyorum
ne oldu demin ertuğrul benimki diyordun şimdi batısın çekiciliği diyorsun?
Bu kadın milleti çok inatçı oluyor, Ertuğrul'dan gerekli ilgiyi görmeyince Tuğtekin'in koynuna atılır diye çok korkuyorum. Yılan Aytolun'da sürekli kızın aklını çeliyor.o zaman daha çok beklersin
ertugrul'dan vazgeçmek kolay değil bakalım ne yapacak.
ertugrul ona yüz vermeyeceğine göre yalnız kalacak değil sonuçta.Bu kadın milleti çok inatçı oluyor, Ertuğrul'dan gerekli ilgiyi görmeyince Tuğtekin'in koynuna atılır diye çok korkuyorum. Yılan Aytolun'da sürekli kızın aklını çeliyor.
Aytolun senin sevgilinertugrul ona yüz vermeyeceğine göre yalnız kalacak değil sonuçta.
Şamani severimseninki de o kel adam.
Şamani severimReytinglerde yine rekor kirdik.
@xemrexxx sende izle kalite gorakşam süper bölüm izledik babam bile kesintisiz izledi valla
ab de artmamız gerekirdi.Şamani severimReytinglerde yine rekor kirdik.
@xemrexxx sende izle kalite gorAbla Noyani sana ayarliyim mi?
seni de takip ediyoz melun ortalık boş kalmışmış falan git isviçreye getir o zamanab de artmamız gerekirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?