valla bu tnsye karşı yelkenleri indiriyom gardaş. hep tahminlerim yanlış çıkıyor.bence gelmesi lazım.geçen haftadn daha iyi bölümdü ama türk halkımız ne takdir eder bilinmezAynen 12 gelir mi?
valla bu tnsye karşı yelkenleri indiriyom gardaş. hep tahminlerim yanlış çıkıyor.bence gelmesi lazım.geçen haftadn daha iyi bölümdü ama türk halkımız ne takdir eder bilinmezAynen 12 gelir mi?
Tns dusururvalla bu tnsye karşı yelkenleri indiriyom gardaş. hep tahminlerim yanlış çıkıyor.bence gelmesi lazım.geçen haftadn daha iyi bölümdü ama türk halkımız ne takdir eder bilinmez
Aynen Ertugrul analarini aglatiyorFragman muhteşem ötesi o ne ya öyle başım döndü resmen
inş de len. alır Allahın izniylegelir gelmeli! bölümün hakkı 12 idi net! ama en kötü 11.5 alsın o da iyidir.
Onlarda obayı basıyor galiba yanlış görmedim değil miAynen Ertugrul analarini aglatiyor
Yakalanmamali 12 gelebilir
Tugtekin nssil reezil oldu
fragmanı izledin mi?
seninki yine çıldırıyor son sahnede tokat atıyor birine.izledim süperdi merakla bekliyorum bakalım neler olacak
seninki yine çıldırıyor son sahnede tokat atıyor birine.
aa nasıl tanımazsın? yakışıklı karizmatik tugtekin tabii ki.benim ki kim
aa nasıl tanımazsın? yakışıklı karizmatik tugtekin tabii ki.
tamam tamam takılıyorum sen gece gece sinirlenme yeter ki. ama ertuğrul için aday çok ya mesela ben bile adayım ona.ıyy nerden benim ki oluyor benimki ertuğrul tuğtekin beni sinir ediyor