Çarpışma izleyecektim ama Ertuğrul şuan TRT de bilgi yarışması sunuyor ilk defa gördüm ayoll 😱😱😱 @papuleoo @Forumdash @xemrexxx @Harunnn60 @kerem @xBUGRAx @Billy Kane @Yiğitt @sokak sanati
Nerde yaşıyon senÇarpışma izleyecektim ama Ertuğrul şuan TRT de bilgi yarışması sunuyor ilk defa gördüm ayoll 😱😱😱 @papuleoo @Forumdash @xemrexxx @Harunnn60 @kerem @xBUGRAx @Billy Kane @Yiğitt @sokak sanati
![]()
Çarşamba dışında kanalı açtığımmı var show ile karıştırıyorum sayılar yakın yanlıslıkla açtım şuan gördüm 😱😱😱Nerde yaşıyon sen![]()
dizi başlayana kadar izleÇarşamba dışında kanalı açtığımmı var show ile karıştırıyorum sayılar yakın yanlıslıkla açtım şuan gördüm 😱😱😱
Her perşembe mi bu daha yeni bölümde başlamamışdizi başlayana kadar izle![]()
Yakında biter reytingler fiyaskoHer perşembe mi bu daha yeni bölümde başlamamış![]()
Mümkünse TRT'yi sil, Show'da kal sen.Çarpışma izleyecektim ama Ertuğrul şuan TRT de bilgi yarışması sunuyor ilk defa gördüm ayoll 😱😱😱 @papuleoo @Forumdash @xemrexxx @Harunnn60 @kerem @xBUGRAx @Billy Kane @Yiğitt @sokak sanati
![]()
Bayadır var. Eğer tarihe ilgin varsa izle bence. Şiddetle tavsiye ediyorum. Zaman buldukça izliyorum.Çarpışma izleyecektim ama Ertuğrul şuan TRT de bilgi yarışması sunuyor ilk defa gördüm ayoll 😱😱😱 @papuleoo @Forumdash @xemrexxx @Harunnn60 @kerem @xBUGRAx @Billy Kane @Yiğitt @sokak sanati
![]()
Yakında biter reytingler fiyasko![]()
Bayadır var. Eğer tarihe ilgin varsa izle bence. Şiddetle tavsiye ediyorum. Zaman buldukça izliyorum.
Aaa yeni gördüm vlla herşeyi yetiştiren @xemrexxx bu sefer kaçırmışMümkünse TRT'yi sil, Show'da kal sen.![]()
Günü değişecek bi daha zor izlersinAaa yeni gördüm vlla herşeyi yetiştiren @xemrexxx bu sefer kaçırmış![]()
![]()
Bilgi yarışmalarını genelde sevmem ama tarihle ilgili olması ilgi çekici 21:00 kadar izledim Ertuğrul için bakmaya devam ederim![]()