Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle Yazın. ✍🏻

Ve artık her ṣey için çok geç demek için, belki de çok geç..

Bu feleğin bana kastı ne ?
Usandım azrail gel al canımı
Kara toprak sarsın dört bir yanımı

Hani beni seviyordun
Senden ayrılmam diyordun

Bu yaptıklarından sonra
Affederim seni sanma
Herkesten beklerdim ama
Bunu senden beklemezdim

Git gözüm görmesin seni
İhanetin yıktı beni
Sırtımdan vurdun ya beni
Bunu senden beklemezdim

O kadar tanıdık geliyorki bu sözler. İlla aşk olarak düşünmeye gerek yok, Eski bir maziyi hatırlattı bana. Öyle bir an gelirki araya uçurumlar girer. Bazen duydukların veya gördüklerin seni uzaklaştırır. Asıl sebebini başka bir şey sanırlar ama aslında güvendiğin birinden darbe yemek tüm bağları koparmaya yeterlidir. Belki zamanında konuşulsa çözülürdü ama güven sarsıldıktan sonra eskiye dönmek zordur.
Bu şarkıyı üst üste 4 kere dinledim. İçimdeki şairlik ruhum ortaya çıktı ama burda frenleyeyim.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Hani beni seviyordun
Senden ayrılmam diyordun

Bu yaptıklarından sonra
Affederim seni sanma
Herkesten beklerdim ama
Bunu senden beklemezdim

Git gözüm görmesin seni
İhanetin yıktı beni
Sırtımdan vurdun ya beni
Bunu senden beklemezdim

O kadar tanıdık geliyorki bu sözler. İlla aşk olarak düşünmeye gerek yok, Eski bir maziyi hatırlattı bana. Öyle bir an gelirki araya uçurumlar girer. Bazen duydukların veya gördüklerin seni uzaklaştırır. Asıl sebebini başka bir şey sanırlar ama aslında güvendiğin birinden darbe yemek tüm bağları koparmaya yeterlidir. Belki zamanında konuşulsa çözülürdü ama güven sarsıldıktan sonra eskiye dönmek zordur.
Bu şarkıyı üst üste 4 kere dinledim. İçimdeki şairlik ruhum ortaya çıktı ama burda frenleyeyim.
Müslüm baba mı ? Birden fazla seçenek çıktı da.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Kimse sana canım cicim balım demesin
Kıskanırım seni başka biri sevmesin
Ben gülerim bırak hayat sana gülmesin
Dudak benim başka kimse onu öpmesin