Seni deli gibi özlüyorum
Bir daha kimi severim ben böyle
Yerine birini koyamam biliyorum
İnan öyle...
Bir daha kimi severim ben böyle
Yerine birini koyamam biliyorum
İnan öyle...
bu şimdi bir cümlemi ?Bilmezdim senden önce bunu
Değmezdi o rüzgârları baharın
Aymazdım, ben toy bi' beşer idim
Öğrendim yüzünde
Cümlenin yetmediği durumlarda dörtlük paylaşılır takılma böyle şeylerebu şimdi bir cümlemi ?
biz görmeyeli cümleler dörtlük haline gelmiş
Ekli dosyayı görüntüle 88951
Bu konuda dinlediğiniz şarkılardan hoşunuza giden cümle ya da cümleleri yazabilirsiniz.
Konunun kendisine baksaydın “cümleleri” kısmını görürdünbu şimdi bir cümlemi ?
biz görmeyeli cümleler dörtlük haline gelmiş
Dosi vurdu gol oldu Bugün harikalığın üzerinde tıpkı diğer günlerdeki gibiKonunun kendisine baksaydın “cümleleri” kısmını görürdün
tekin’i Kayırıyor demeyin sizde işte. Doğrucuyuz @Yakamoz-AsiDosi vurdu gol oldu Bugün harikalığın üzerinde tıpkı diğer günlerdeki gibi
konu başlığı önemli konu başlığında ne yazıyorsa oKonunun kendisine baksaydın “cümleleri” kısmını görürdün
sırf tarafsız olduğunu göstermek için yanlış karar verdin burda hata yapmaya zorluyorlar seni bu hainlere kanmatekin’i Kayırıyor demeyin sizde işte. Doğrucuyuz @Yakamoz-Asi
Senin adında tekin ama içeriğin hiç tekin değilkonu başlığı önemli konu başlığında ne yazıyorsa o
Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle Yazın
------
sırf tarafsız olduğunu göstermek için yanlış karar verdin burda hata yapmaya zorluyorlar seni bu hainlere kanma
Hep böyle doğrucu ol canımızı ye @Yakamoz-Asi Ne kadar güzel bir güntekin’i Kayırıyor demeyin sizde işte. Doğrucuyuz @Yakamoz-Asi
Ben hep böyleyim ama :/Hep böyle doğrucu ol canımızı ye @Yakamoz-Asi Ne kadar güzel bir gün
Hep doğrucusun zaten de benim kastettiğim başka bir şeydi Geçenki mevzular telafi oldu bugünBen hep böyleyim ama :/
kitabın kapağında içerik anlaşılmazki okudukça çözersinSenin adında tekin ama içeriğin hiç tekin değil
İşte konunun içeriğini de okuman gerekliydi.kitabın kapağında içerik anlaşılmazki okudukça çözersin