Dinle Sevgili Saat Değiştirdi!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
19,835
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Yeni sezonun başlamasıyla Dinle Sevgili saat değiştirdi!
15 Bölüm sonra final yapacak olan Dinle Sevgili artık Hafta İçi Her gün, Unutma Beni'den sonra 16.30'da yayınlanacak!​

Büyük ihtimalle bu değişim 'Deniz Yıldızı' dizisi yüzünden oldu. Fox TV böylece Prime - Time kuşağındaki yayınlarını geç saatlerde başlatmayacak. Aslında aynı şekilde devam etmeleri daha doğru olurdu ama böyle bir değişikliğe gidildi. Rakiplerinden biri Star TV'nin iyi reytingler alan dizisi, 'Beni Affet' olacak.

Büyük ihtimalle bu değişim 'Deniz Yıldızı' dizisi yüzünden oldu. Fox TV böylece Prime - Time kuşağındaki yayınlarını geç saatlerde başlatmayacak. Aslında aynı şekilde devam etmeleri daha doğru olurdu ama böyle bir değişikliğe gidildi. Rakiplerinden biri Star TV'nin iyi reytingler alan dizisi, 'Beni Affet' olacak.
Rakibi Starın bir programı var Tanem sunacak o olacak :)

Prime Time bence yine geç 20.45 olacak 20.15 olabilir Deniz Yıldızında özete gerek yok bence

Geçen sezon Prime - Time kuşağında diziler daha geç başlıyordu. Şimdi biraz daha erken başlayacak. :)

Reytinglerde pek fazla etki olacagini sanmiyorum.. Zaten son 15 bölüm..

Bu değişimi geçen sezon yapsalardı diziden daha fazla para kazanırlardı. Bu sebeple geç alınmış bir karar oldu dizi adına. :)

çok iyi bir hamle unutma beni 5 aliyor 6 bazen bunada katkı saglayacaktir :) totalde 3 ab 1.95 falan alır

gün değişikliği yetmez bu dizinin ülke değiştirmesi tek temennim :))