Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bölümü kısa tutmuşsun,bunu beğendim.
6.bölüm Gelecekten Gelen Tehlike'yi yazarkan yazı boyutunu daha büyük ve kalın yazmalıydın.
Yazı düzenini çok beğenmedim ama bu sefer hikayeyi beğendim gibi.Çok puan kırmayacağım
Dileklerimiz 7.bölüm fragmanı
Ali ozan komiseri oyalamaya çalışan hırsız babasının emriyle Hürremin tacını çalıp bir italyana satacak bu sırada Çişilin baş düşmanı Aslının emriyle yapılan hırsızın babasının çalıştırdığı terör örgütü Eylemleri başarısız olunca hırsızın satın aldığı polis kendini canlı bomba yapar ve Müzenin orda hem silahlı saldırı ve bombalı saldırıya uğrayan ekip
Eda peri bombayı makasla imha eder geleceği görme gücü sayesinde nasıl bomba imha edilir onu öğrenmiştir ve kraliçeleriyle toplantıya gider
Ekip hem hürrem tacını çalan kişinin peşinde ve birde babasının çalıştırdığı terör örgütünün peşinde hepsi daha fazlası Salı günü favoriforumumda @xemrexxx@destere@Çiğdem-@gözlemci@kvp-medya@ABAY_06@cookies@Harunnn60@vadikızı
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.