Dila Hanım Yayından Kalkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Hatice Şendil haberin doğru olmadığını açıkladı onun gerçek hesabı eminim arada bir setten fotoğraf paylaşıyordu çünkü ohh içime serin sular serpildi :)

Erkan abinin twitteri dogrudur arkadaslarin verdigi link resmidir ve twweti gordum şoklar icindeyim olamaz :(

Dila Hanım zaten kısa ömürlü bir dizi yani senaryo çok kısıtlı.
Ama ben biteceğini şu anda düşünmüyorum.20dk geldiğinde gün değişikliğine gidecektir ve öyle bitecektir.

151120121522450770819_3.jpg

Ekli dosyalar

• 151120121522450770819_3.jpg
    151120121522450770819_3.jpg
    15.2 KB · Hit: 514
Erkan Petekkaya yalan haber çıkaranlarla dalga geçiyor anladığım kadarıyla. :)

Evet ben de öyle düşündüm. Tweetlerinde kullandığı üslup ciddi değil. Dalga geçiyor dediğin gibi haberi çıkaranlarla. :)

Dizinin şuan için bittiği yok, tabi ileride ne olur bilinmez.

Ben dalga geçtiğini düşünmüyorum, fakat çok üstüne gidildi olayın ve Erkan Petekkaya haklı olarak tepkili. Bende diziyi beğenerek izliyordum, açıkçası üzüldüm bu duruma.

Öyle veya böyle bitecek bu dizi. Boşa uzatıyorlar..
Kaç bölüm oldu, tutmadı işte, bekledikleri patlamayı yapmayı bırak son bölümüyle ik 5'e dahi giremedi 8. oldu.
Kaldı ki, karşısındaki rakiplere bakıyorsun neredeyse hepsi yeni diziler Yalan Dünya dışında. Bir de Emir'in yolu var ama o da sürekli değişen oyuncuları ve sürekli değişen senaryosu ile yeni sayılır..
Huzur Sokağı, Kayıp Şehir ile aynı zamanda başladı, ikisine de eziliyor. Gün değişikliği deseniz, dizi Cuma yayınlanıyor. Star'ın Ctesi,Pazar,Ptesi,Çarşamba günleri zaten full dolu. Geriye Salı ile Perşembe kaldı, Salı gününde ÖBGZK, BİÜ ile yarışamaz, zaten Perşembe KV karşısında şansı hiç yok. Yani bu dizi öyle veya böyle bitecek..

Alıyorlar eski eski filmleri getirip dizi diye koyuyorlar insanların önüne. Sen 2 saatlik filmin nesini sezonluk dizi yapacaksın arkadaş? Senaryosu bir yerden sonra besbelli zorlamaya kayıyor. Ve sonuç olarak da bitiyor.

erkan petekkaya bitiyor demiyor ki bitmesini isteyen gazetecilerle dalga geciyor

Konu açıklağa kavuşulmuş.Neden Konu kilit değil.yalan haber olmuyor mu ? Herkes her okudugu tweeti "nasıl anladıysa" öyle haber yapsaydı balon haber yapmada üstüme kimseyi tanımazdım heralde.

Konu kilit.

Yapımcılar da oyuncular da ve yapımcının söylediğine göre kanal da dizinin arkasında. Erkan Petekkaya'nın yazdıkları tepki amaçlı dalgaya vurulmuş ve kaale alınmaması gereken sözler.

Yani özetle: Dila Hanım yayından kalkmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...