Show Dila Hanım - Dizi Yorumları

Senin Dila'ya ne yapıyorlar bak? MNS tavan yapacak.

benim dilaya dünya alem uğradı bir coşkunda uğrasa tam olacak reytingler tavana vuracak alışkın kız başına gelmeyen kalmadı bu kaçıncı hastaneye düşüşü ama taş gibi çıkar ordan hiçbişeycikler olmaz

Ha ha. MNS rekoru gelsin o zaman.

Buke'de Allah'ın izniyle bir başlasa özlemişsindir?

Harika bi bölüm geliyor ama azer i Delirttiler anasını satayım bi karar verin artık azer i bi katil yaptınız bi aşk adamı. Senarist ler berbat. Final olacak felan deniyor Doğrumu arkadaşlar

Harika bi bölüm geliyor ama azer i Delirttiler anasını satayım bi karar verin artık azer i bi katil yaptınız bi aşk adamı. Senarist ler berbat. Final olacak felan deniyor Doğrumu arkadaşlar
Finalden döndüler yine, sezon sonuna kadar devam galiba.

rıza olmasa bende dilaya bayılacağım
rıza kazmasının peşinden sürüklendikçe favorim fatma oldu

buke kaç ay ara vermişti?
Galiba 3 haftadır yok.
Çekimleri bitmiş finali çekilmiş eldeki bölümler ne zaman başlar bilmiyorum.

Galiba 3 haftadır yok.
Çekimleri bitmiş finali çekilmiş eldeki bölümler ne zaman başlar bilmiyorum.

elde kaç bölüm varmışki?

sezon sonuna kadar dört beş bölüm daha olsa bari karadeniz türküleri dinleriz zaten konuyu merak ettiğim yok manzaralar eşliğinde türküler süper gidiyor

elde kaç bölüm varmışki?

sezon sonuna kadar dört beş bölüm daha olsa bari karadeniz türküleri dinleriz zaten konuyu merak ettiğim yok manzaralar eşliğinde türküler süper gidiyor
Elde 4 bölüm var yani 1 aylık bölüm.

Elde 4 bölüm var yani 1 aylık bölüm.

mayısın ilk haftası başlatsa zaten baharda karadeniz cennete döner seyir keyfi muhteşem olur ,,dizinin konusundada o dört bölüm üç kez niyazi suya atlar üç kez buke suya atlar sonra sıkılıp niyaziyle harun birbirine atlar bu şekilde konuda biter
)

Zaten çekilmiş, yayınlanacak bölümler Şubat, Mart ayı oluyor. Kış manzarası izlersin.. Yazın ilk bölümünden başlayacağım diziye, konuyu pek bilmiyorum..

Zaten çekilmiş, yayınlanacak bölümler Şubat, Mart ayı oluyor. Kış manzarası izlersin.. Yazın ilk bölümünden başlayacağım diziye, konuyu pek bilmiyorum..

konu önemli değil zaten türküler şarkılar güzel

Off eve yeni geldim yarın netten bakıcam başına ama aşırı heyecanlı bir dizi yaw...