Senin Dila'ya ne yapıyorlar bak? MNS tavan yapacak.bomba gibi bölüm bizi bekliyor yarın reytinglerin hepisi bizim![]()
Senin Dila'ya ne yapıyorlar bak? MNS tavan yapacak.bomba gibi bölüm bizi bekliyor yarın reytinglerin hepisi bizim![]()
bomba gibi bölüm bizi bekliyor yarın reytinglerin hepisi bizim![]()
Senin Dila'ya ne yapıyorlar bak? MNS tavan yapacak.![]()
Doğru geçen hafta demiştin, hatırladım şimdi.ya ben ciddi ciddi günlerimi dizilerle geçiriyorum cumaları Dila Hanım-medcezir-YD izliyorum![]()
umarım totalde 6 alırız artık süperr ielrliyor yaww konu çıkarıyorlar habire...
Doğru geçen hafta demiştin, hatırladım şimdi.Ne diyim iyi seyirler sana.
![]()
azer in karakteri oynaklaştırmışlar azer favorimdi onuda her işe sürüyorlar adamın psikolojisi allak bullak oldu ..
Ha ha. MNS rekoru gelsin o zaman.benim dilaya dünya alem uğradı bir coşkunda uğrasa tam olacak reytingler tavana vuracak alışkın kız başına gelmeyen kalmadı bu kaçıncı hastaneye düşüşü ama taş gibi çıkar ordan hiçbişeycikler olmaz![]()
Sağoll ,yok böyle enfesto ve aksyionlu dizi
azer benimde favorim,birde dilaya bayılıyorum o kadar yani![]()
Ha ha. MNS rekoru gelsin o zaman.
Buke'de Allah'ın izniyle bir başlasa özlemişsindir?![]()
Finalden döndüler yine, sezon sonuna kadar devam galiba.Harika bi bölüm geliyor ama azer i Delirttiler anasını satayım bi karar verin artık azer i bi katil yaptınız bi aşk adamı. Senarist ler berbat. Final olacak felan deniyor Doğrumu arkadaşlar
rıza olmasa bende dilaya bayılacağımrıza kazmasının peşinden sürüklendikçe favorim fatma oldu
![]()
iyiFinalden döndüler yine, sezon sonuna kadar devam galiba.![]()
Galiba 3 haftadır yok.rıza olmasa bende dilaya bayılacağımrıza kazmasının peşinden sürüklendikçe favorim fatma oldu
buke kaç ay ara vermişti?![]()
Galiba 3 haftadır yok.Çekimleri bitmiş finali çekilmiş eldeki bölümler ne zaman başlar bilmiyorum.
![]()
Elde 4 bölüm var yani 1 aylık bölüm.elde kaç bölüm varmışki?
sezon sonuna kadar dört beş bölüm daha olsa bari karadeniz türküleri dinleriz zaten konuyu merak ettiğim yok manzaralar eşliğinde türküler süper gidiyor![]()
Elde 4 bölüm var yani 1 aylık bölüm.![]()
Zaten çekilmiş, yayınlanacak bölümler Şubat, Mart ayı oluyor. Kış manzarası izlersin.. Yazın ilk bölümünden başlayacağım diziye, konuyu pek bilmiyorum..mayısın ilk haftası başlatsa zaten baharda karadeniz cennete döner seyir keyfi muhteşem olur ,,dizinin konusundada o dört bölüm üç kez niyazi suya atlar üç kez buke suya atlar sonra sıkılıp niyaziyle harun birbirine atlar bu şekilde konuda biter)
Zaten çekilmiş, yayınlanacak bölümler Şubat, Mart ayı oluyor. Kış manzarası izlersin.. Yazın ilk bölümünden başlayacağım diziye, konuyu pek bilmiyorum..![]()