Show Dila Hanım - Dizi Yorumları

Senin Dila'ya ne yapıyorlar bak? MNS tavan yapacak. :)

benim dilaya dünya alem uğradı bir coşkunda uğrasa tam olacak reytingler tavana vuracak alışkın kız başına gelmeyen kalmadı bu kaçıncı hastaneye düşüşü ama taş gibi çıkar ordan hiçbişeycikler olmaz :)

benim dilaya dünya alem uğradı bir coşkunda uğrasa tam olacak reytingler tavana vuracak alışkın kız başına gelmeyen kalmadı bu kaçıncı hastaneye düşüşü ama taş gibi çıkar ordan hiçbişeycikler olmaz :)
Ha ha. MNS rekoru gelsin o zaman. :D

Buke'de Allah'ın izniyle bir başlasa özlemişsindir? :)

Harika bi bölüm geliyor ama azer i Delirttiler anasını satayım bi karar verin artık azer i bi katil yaptınız bi aşk adamı. Senarist ler berbat. Final olacak felan deniyor Doğrumu arkadaşlar

Galiba 3 haftadır yok. (b) Çekimleri bitmiş finali çekilmiş eldeki bölümler ne zaman başlar bilmiyorum. :)

elde kaç bölüm varmışki?

sezon sonuna kadar dört beş bölüm daha olsa bari karadeniz türküleri dinleriz zaten konuyu merak ettiğim yok manzaralar eşliğinde türküler süper gidiyor :)

Elde 4 bölüm var yani 1 aylık bölüm. :)

mayısın ilk haftası başlatsa zaten baharda karadeniz cennete döner seyir keyfi muhteşem olur ,,dizinin konusundada o dört bölüm üç kez niyazi suya atlar üç kez buke suya atlar sonra sıkılıp niyaziyle harun birbirine atlar bu şekilde konuda biter :))

mayısın ilk haftası başlatsa zaten baharda karadeniz cennete döner seyir keyfi muhteşem olur ,,dizinin konusundada o dört bölüm üç kez niyazi suya atlar üç kez buke suya atlar sonra sıkılıp niyaziyle harun birbirine atlar bu şekilde konuda biter :))
Zaten çekilmiş, yayınlanacak bölümler Şubat, Mart ayı oluyor. Kış manzarası izlersin.. Yazın ilk bölümünden başlayacağım diziye, konuyu pek bilmiyorum.. :)

Off eve yeni geldim yarın netten bakıcam başına ama aşırı heyecanlı bir dizi yaw...