Show Dila Hanım - Dizi Yorumları

Dila Hanım 34.Bölüm Özeti (07.06.2013)

Rıza ile Selçuk hesaplaşmasından sonra Dilaya bir şok daha gelir.Konaktaki beklenmedik gelişme ile annesinin cinayeti çözülür. Canan soruşturmasının sonuna gelmiştir artık. Azer Fatma aşkı adım adım ilerlemektedir.Azer Fatma’yla evlenmeyi planlarken önündeki engel sadece Fatma’nın cevabı degildir. Dila’dan yardım isteyen Azer ile Sultan evliliğin akibeti ne olacaktır.Rıza Arzu’yu Paris’e gönderir. Amacı Arzu’nun kızının babası olup olmadığını öğrenmektir. Rıza Dna testinin sonucunu merakla beklemektedir.

@Fks14 , @muhtesemyuzyil , @Yakamoz-Asi , @nestroyers , @darksaal

Moderatörün son düzenlenenleri:
Düğün esnasında kesin bir şey olacak

Dila Hanım 35.Bölüm Özet

Melis’in kendi kızı olduğunu öğrenen Rıza bu duruma kendisini hazırlamaya çalışır. Dila’nın tavrı merakla beklenirken Azer’in tek derdi Fatma’yı ailesinden istemektir.Rıza ve Melike buna karşıyken Fatma’nın bulduğu çare ikisini de dize getirir. Haydar Melike’nin son günlerdeki tavrından rahatsız olur. Aralarındaki kavga Haydar için bardağı taşıran son damladır.Rıza ve Melike’nin gönülsüz eveti ile Azer ve Fatma düğün hazırlıklarına başlar. Arzu’nun şantaj cd’si Dila’nın eline geçecek midir? Görkemli düğün gecesinde beklenmedik gelişmeler olur. Melike konaktaki yalnızlığa dayanabilecek midir? Sultan düğünde keyifleri kaçırırken Rıza’nın sürpriz konuğu Dila ve Rıza arasına kesin ayrılık tohumları atacaktır. 14 Haziran Cuma Günü Saat 20:00'de Star'da

Baş rollerinde Hatice Şendil ve Erkan Petekkaya'nın yer aldığı , Faruk Turgıt'un yapımcılığını üstlendiği , cuma akşamları Show TV ekranlarında yayınlanan Dila Hanım dizisi ile ilgili yorumlar ve paylaşımlar (fragman , özet ve fotoğraf) bu konu altından gerçekleştirilecektir.​

Ekli dosyalar

• aencrypted_tbn1_gstatic_com_images_b6f54b21bcea754238bbdc27aa2002fe._.jpg
    8.1 KB · Hit: 79
Moderatörün son düzenlenenleri:

Özet ;

Rıza ve Dila hapishanede Serdar’ın söylediklerinin şokundadır. Dila ikinci kez sarsılır,Rıza’nın işi gittikçe zorlaşır.

Melike Dila’dan özür dilemek için çiftiliğe Dila’nın yanına gider ama Melike’yi bir sürpriz beklemektedir.Dila Rıza’dan ayrılmıştır ve çiftiği terk etmeye kararlıdır.

Azer’in çiftlik çalışanlarıyla arası açılmıştır.Bu durum Azer’le Fatma’nın arasınıda açmaktadır. Fatma Azer’in eski Azer olmasını istemez .Çalışan köylüler Dila’nın gitmesini istemez.

Rıza bu sezon çok fazla sert bir karakter olmuş. Hiç yakışmamış.

Rıza hep öyleydi kanımca ama bu sezon haklı adam. Diloş çok uğraştırıyo adamı.
Azer de tam düzeldi dedik 2 tane adamı ağaca bağlattı manyadı yine.

Dizinin Show Tv'ye geçmesi iyi oldu Star da yakında bitebilirdi ancak Show'a geçince ömrünü uzattı

Mesajı silecektim post olabilir diye ama javascript console gibi bir yazı çıkıyor eğer postluk bir durum varsa silebilir misiniz ?

Dila'ya can gelmiş yeminle.
Şu Show'a diziler neden çok yakışıyor ya.