Dila Hanım'ın Senaristi Elinden Geleni Yaptı , Şimdi Sıra Kanalda!

Star dizinin devam etmesini istemiyor ki. Diziyi beğenmiyor artis Star, her zamanki kibirlilikleri... Yönetim yayından kaldırsak diye bakıyor diziye. 😛

Nerden çıkardın bunu ?

Bunu görmemek mümkün mü. Tv'de fragman'ı göstermiyorlar doğru düzgün. En Güzel Bölüm zamazingosunda neredeyse hiç göstermiyolar.
Varsa yoksa Acun, My ve 20 Dakika.

Ayrıca sosyetik entel Star sevmez böyle ağalı mağalı dizileri. Nasıl bu diziyi yaptırdılar hala şaşıyorum...

dila 6 reytingleride geçmeyi başardı artık daha da yükselir ve rahat devam eder , bu arada gayet iyi olmuş

Dizinin tıkanıp tıkanmaması senaristin hayal gücüne bağlı. :D

Tabi o hayal gücünün seyirci tarafından da sevilmesi gerek.

Gold Film'in yaptığı Hanımın Çifliği 2 sezon sürdüyse Dila'nın da sürme ihtimali var.

20 Dakika Perşembe'ye geldi Dila Hanım Huzur Sokağı'nı da geçti artık önü açık

senaristin ilk müdahalesi çok başarılı ama devamınıda getirmesi lazım tek bölümlük yetmez devamlı aynı kaliteyi tuturması şart..

Bence ilerki bölümlerde Rıza kısır olur betonda falan yatarsa :d
Sonra ikisi evlenirler.Hazır çocukta var. :d

bence daha işini iyiy yapamamış şöyle 4-5 bölüm sonra iyice belli olcak 13 bölüm son derece bayıktı ben en çok seven kişi olarak bunları düşünüyorum çok yazcam şey cıkar 13 bölümle ilgili ama baya uzun olur..
13 bölüm gibi ilerletirse diziyi duragan saçma sahneler millet sıkılır

Bence yeni senaristler iyi gidiyor.

Tek beğenmediğim konu Azer.

Azer önceden deli dolu, aşık bir adamdı. Yeni senaristler adamı tımarhanelik psikopata çevirdiler.

Önceden Azer'i izlerken eğlenirdik ama artık korkmaya başladık. :S Azer eski haline dönmeli!

Bence yeni senaristler iyi gidiyor.

Tek beğenmediğim konu Azer.

Azer önceden deli dolu, aşık bir adamdı. Yeni senaristler adamı tımarhanelik psikopata çevirdiler.

Önceden Azer'i izlerken eğlenirdik ama artık korkmaya başladık. :S Azer eski haline dönmeli!

öncedende psikopatlığı vardı bir sahnede vatandaşın birinin ellerini kırmıştı fatmaya asılıyor diye :))

daha o zaman yeni senarist gelmemişti :))

öncedende psikopatlığı vardı bir sahnede vatandaşın birinin ellerini kırmıştı fatmaya asılıyor diye :))

daha o zaman yeni senarist gelmemişti :))

Evet önceden de zaten delilikleri vardı Azer'in ama Fatma'ya zarar vereceğini düşünmezdim. :S

Artık Fatma'ya da zarar vermeye başladı. Hayal görmeye başladı artık kafasında kurmaya başladı olayları. Önceden Azer'in deliliklerini severdim ama şimdi korkuyorum. :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan