Dijital Platform Programları - Yorum Konusu

İzlemedim daha. Geçen sezondan da eksiğim var :)
hmm.
ben program sezon finali olduktan sonra - o arada -
kacirdigim bolumleri izledim . ardindan , yeni sezona yetistim .

ps ; onceki sezonlara nazaran ^fark olarak , kendisinin ^sac stili
ilk donemi(youtube bolumleri) andiriyor . spoiler verdim 😛

ozetle ;
^program yeni sezona keyifli basladi ayni randimanla ilerliyor .

simdiden - iyi seyirler .

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
-omer dizisi ailesine- basrol kralicemizle ilgili guncel haber paylasayim istedim :) @Mehmet Can , @TenTen

< gokce bahadir >
ibrahim selim ile bu gece programinin son bolumune katilmis .( 7.sezon 8.blm) . youtube .

• Harika
Reactions: Royal_Highness
-omer dizisi ailesine- basrol kralicemizle ilgili guncel haber paylasayim istedim :) @Mehmet Can , @TenTen

< gokce bahadir >
ibrahim selim ile bu gece programinin son bolumune katilmis .( 7.sezon 8.blm) . youtube .
Harika! Teşekkürler haber verdiğin için @Dante :)
Eski bir Ömer izleyicisi ve koyu bir Gökçe Bahadır hayranı olarak mutlaka izleyeceğim :bhr:

Bu arada seninle de Ömer yorum konusunda çok güzel sohbetler ederdik diziyle ilgili. Nickim değiştiği için beni unuttun sanırım :D

• Harika
Reactions: Dante
Harika! ^Teşekkürler haber verdiğin için @Dante :)
Eski bir Ömer izleyicisi ve koyu bir Gökçe Bahadır hayranı olarak mutlaka izleyeceğim :bhr:

Bu arada seninle de Ömer yorum konusunda çok güzel sohbetler ederdik diziyle ilgili. *Nickim değiştiği için beni unuttun sanırım :D
oncelikle, seni taglar da unuttugum icin-ozur dilerim- .
:ozur:

ve evet , *nick degiskligi yuzunden unutmusum .

forumda , saglam bir gokce bahadir hayrani oldugumu son omer dizisi , ondan oncesi de
aramizda kalsin, ufak tefek cinayetler dizilerine dair yorumlarimdan fark edenler vardir diye dusunuyorum :) :bhr: . evet , hayranligini omer dizisi basligindan hatirliyorum . forumda gokce hayrani bizim disimizda da vardir elbet 😛

ps; digital kulup dizisi de harikaydi .

^. rica ederim .

• Harika
Reactions: Royal_Highness