Dijital Platform İçerikleri - Genel Yorum Sohbet Konusu 🍿

İlk bölümü her türlü bu gece izleyeceğim dile kolay 8-9 senedir bekliyoruz ama devamını mümkün mertebe hemen bitirmemeye çalışırım umarım tek bölüm yayınlarlar
Kaç bölüm yayınlayacakları belli değil mi?
@Emre Ozansoy

Belli değil ama tüm sezonu yayınlayacaklarını düşünmüyorum ben. En fazla iki veya üç bölüm birden yayınlanır bu gece.

Reactions: Tolstoyevski
Belli değil ama tüm sezonu yayınlayacaklarını düşünmüyorum ben. En fazla iki veya üç bölüm birden yayınlanır bu gece.
Acun'a söylesek de tek bölüm yayınlasa, 3 bölüm yayınlarsa bir gecede bitirebilirim çünkü...

Reactions: Emre Ozansoy
Exxen’in toplu yayınlama gibi bir politikası yok ki ya, nereden çıkardınız onu?

Exxen'in bütün sezonu yayınlayacağını da düşünmüyorum. Her hafta bir bölüm atıp üye çekmeye çalışsa tamamdır. Bir haftalık üyelik alıp bir çırpıda bölümleri bitirip iptal eden çok olur çünkü bir anda yayınlanırsa.

Peki bütün bölümleri bekleyip üye olup çıkan olmaz mı yine

Reactions: Araf
Ben de tam izlemedim birazdan odaklanırım ama tek diyeceğim acaba Aksakallı Dede'nin sesi mi değişti
Neyse dizi konusunda ayrıntılı konuşulur artık bölüm izlenince
Ya sesine bir şey olmuştur, sesine dublaj yapmışlardır ya da ne bileyim biraz yaşlandı, sesine öyle bir şey olmuştur.

Ben de artık Netflix'e abone oldum, önceden üye bile olmuşum. Hayırlı olsun.

2002'de iyi miydi sinemalar? Bu zamanlardaki gibi keyif veriyor muydu?
2 farklı sinemada çalıştım..
Şimdi keyif anlayışına göre değişir ama 37 ekran tüplü tv yada kaçak vcd döneminde 7 metrelik bir ekranda film izlemek son derece keyif vericiydi.

2 farklı sinemada çalıştım..
Şimdi keyif anlayışına göre değişir ama 37 ekran tüplü tv yada kaçak vcd döneminde 7 metrelik bir ekranda film izlemek son derece keyif vericiydi.
İki farklı sinemada çalıştın demek, iyiymiş. O zaman daha da iyi bilirsin sinemayı. Toplasan 10 kez sinemaya gitmedim, daha az.

Reactions: The_Erinch
İki farklı sinemada çalıştın demek, iyiymiş. O zaman daha da iyi bilirsin sinemayı. Toplasan 10 kez sinemaya gitmedim, daha az.
Pandemi öncesi aynı gün 2 kere bile gittiğimi bilirim, çok kafama takmam tek gitmişim çift gitmişim.