Pandemi olduğu içindir belki.Niye bu kadar gecikmişler ki
Pandemi bitti mi şimdiPandemi olduğu içindir belki.
Bitmedi ama sanırım gevşetmeye başladılar ya da önlem alarak kutlayacaklar sanırım.Pandemi bitti mi şimdi
Böyle bir tepki vereceğini biliyordum. Arkadaşlar karşınızda büyük bir Diego Simeone düşmanı var. Ağır da bir Lionel Messi ve Barcelona hayranı. Messi'yi oynarken görsün, kupa alarak görsün yeter, başka bir şey istemiyor.Banane kardeşim, gidip bir de leş takım Atletico'nun galasını mı izleyeceğim...
Bir göz attım ama çoğu filmi izlemişim zaten. Raging Bull'ı yeniden izleme niyetim vardı ama şu sıralar izleyesim yok onu.
Biliyorsan ona göre yazarsın veya bu tepkimi görmek için bilerek öyle yazmaya devam edersin...Böyle bir tepki vereceğini biliyordum. Arkadaşlar karşınızda büyük bir Diego Simeone düşmanı var. Ağır da bir Lionel Messi ve Barcelona hayranı. Messi'yi oynarken görsün, kupa alarak görsün yeter, başka bir şey istemiyor.
Başka yönetmen m kalmamış?Ekli dosyayı görüntüle 106238
Hong Kong sinemasının ünlü yönetmeni Wong Kar-wai'nin filmleri BluTV'de!
Başka yönetmen m kalmamış?
Chungking Express izlediğim en overrated film olabilir. In the Mood For Love'ı da denemek istiyorum. Belki bir sonraki sezonumuzda aday olur.
BluTV'ye gelirse izlersin. Şart değil yani Mubi'de olması. Hatırla, iki platform da birbiriyle bağlantılı filmler atıyor.
Popüler olduğu için overrated zaten.Hatırla, bunu demiştim sana.
Chungking Express uzun zamandır arşivimde duruyor ama henüz izlemedim. Sen sevmediysen iyi, muhtemelen severimben.
Ayrıca popüler bir yönetmen, o kadar da gömme.
Uzak Doğu'yu sevmiyorsun hiç.Popüler olduğu için overrated zaten.
Evet haklıymışsın tersi de oluyormuş bazen.
Dardenne Kardeşleri bekliyoruz BluTV'ye. Uzak doğulu arkadaşlar uzak olsunlar.
Uzak Doğu'yu sevmiyorsun hiç.
İletişime geç, belki yayınlarlar.
In The Mood For Love fena sıkıcı bir filmdi yarıda bıraktığım ender filmlerden biriydi, bakalım @bazinga sabredebilecek miPopüler olduğu için overrated zaten.
Evet haklıymışsın tersi de oluyormuş bazen.
Dardenne Kardeşleri bekliyoruz BluTV'ye. Uzak doğulu arkadaşlar uzak olsunlar.
Adama bildiğin "izleme" mesajı verdin.In The Mood For Love fena sıkıcı bir filmdi yarıda bıraktığım ender filmlerden biriydi, bakalım @bazinga sabredebilecek mi
Belki filmin geri kalanı akıcıdır gerçi, bilemeyizAdama bildiğin "izleme" mesajı verdin.
Tam eski senin seveceği tarzda bir yönetmen aslında eski sen mi izlemişti yeni sen mi?In The Mood For Love fena sıkıcı bir filmdi yarıda bıraktığım ender filmlerden biriydi, bakalım @bazinga sabredebilecek mi
Bu Haziran başlarında Mubi'den biraz bakmıştım yani yeni ben sanırımTam eski senin seveceği tarzda bir yönetmen aslında eski sen mi izlemişti yeni sen mi?Eski sen böyle diyorsa durum vahim, yeni sen diyorsa çok da anlamlı olmayabilir. Her şeyi sıkıcı bulmaya başladın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?