Aynen(netflix, youtube, prime) 3 üne toplam 180 tl ödüyorum, yarısı enparadan geliyor 😁Şu an Blutv ile Disney'in yıllık üyeliği var sadece. Düzenli Netflix kullananlar için iyi o dediklerin o da bende yok
Aynen(netflix, youtube, prime) 3 üne toplam 180 tl ödüyorum, yarısı enparadan geliyor 😁Şu an Blutv ile Disney'in yıllık üyeliği var sadece. Düzenli Netflix kullananlar için iyi o dediklerin o da bende yok
Prime zaten iki ekmek parası bile değil de diğerleri için şart bu tarz kampanyalarAynen(netflix, youtube, prime) 3 üne toplam 180 tl ödüyorum, yarısı enparadan geliyor 😁
Susss laaa adamlar duyacak şimdi.. Sabah kalkacaz 1 iphone parası oluvermiş 😃😃😃😃 Adamlar zaten Amazondan kazandığı için neyseki prime çerez niyetine tutuyor 😅Prime zaten iki ekmek parası bile değil de diğerleri için şart bu tarz kampanyalar
Ben LOTR falan gelince arttırırlar artık diyordum ama ona rağmen arttırmadılar valla helal olsunSusss laaa adamlar duyacak şimdi.. Sabah kalkacaz 1 iphone parası oluvermiş 😃😃😃😃 Adamlar zaten Amazondan kazandığı için neyseki prime çerez niyetine tutuyor 😅
Güç Yüzükleri, Kader Çarkı bu ikiside külfetli diziler gerçekten.Ben LOTR falan gelince arttırırlar artık diyordum ama ona rağmen arttırmadılar valla helal olsun
TOD var bende birde@mrt-06 Diğer demişin ya, youtube falan mı?
Bein'ın yan uygulaması. @bazinga da işaretlemiş muhtemelen kendinde TOD olduğundan haberi yok.Oneeeeeyyy
Bein Connect ile aynı saydım ben onu. Forumdaki TOD başlığını ben açmıştım.Bein'ın yan uygulaması. @bazinga da işaretlemiş muhtemelen kendinde TOD olduğundan haberi yok.
Bende beinconnet var aslında oda platin üyeyim diye verdiler....dizi ve filmler var.. Aynı olay mı 😁😁😁Bein'ın yan uygulaması. @bazinga da işaretlemiş muhtemelen kendinde TOD olduğundan haberi yok.
Pardon o zaman.Bein Connect ile aynı saydım ben onu. Forumdaki TOD başlığını ben açmıştım.
Aynısı aynısı, ara yüzü bile aynıBende beinconnet var aslında oda platin üyeyim diye verdiler....dizi ve filmler var.. Aynı olay mı 😁😁😁
Ulaaaaa ne beleşci çıktın sendeHepsini kullanıyorum ama hiçbirine para ödemiyorum. Arkadaşlar sağolsun.
hiçbiri, zaten son aylarda TV’ye bile vakit ayırmayacak kadar yoğunluğum vardı.Sizde durumlar nasıl Fav10 Avrupa Konseyi @Dosi @Yakamoz-Asi
Sizde durumlar nasıl Fav10 Avrupa Konseyi @Dosi @Yakamoz-Asi