Aynen(netflix, youtube, prime) 3 üne toplam 180 tl ödüyorum, yarısı enparadan geliyor 😁Şu an Blutv ile Disney'in yıllık üyeliği var sadece. Düzenli Netflix kullananlar için iyi o dediklerin o da bende yok![]()
Aynen(netflix, youtube, prime) 3 üne toplam 180 tl ödüyorum, yarısı enparadan geliyor 😁Şu an Blutv ile Disney'in yıllık üyeliği var sadece. Düzenli Netflix kullananlar için iyi o dediklerin o da bende yok![]()
Prime zaten iki ekmek parası bile değil de diğerleri için şart bu tarz kampanyalarAynen(netflix, youtube, prime) 3 üne toplam 180 tl ödüyorum, yarısı enparadan geliyor 😁
Susss laaa adamlar duyacak şimdi.. Sabah kalkacaz 1 iphone parası oluvermiş 😃😃😃😃 Adamlar zaten Amazondan kazandığı için neyseki prime çerez niyetine tutuyor 😅Prime zaten iki ekmek parası bile değil de diğerleri için şart bu tarz kampanyalar![]()
Ben LOTR falan gelince arttırırlar artık diyordum ama ona rağmen arttırmadılar valla helal olsunSusss laaa adamlar duyacak şimdi.. Sabah kalkacaz 1 iphone parası oluvermiş 😃😃😃😃 Adamlar zaten Amazondan kazandığı için neyseki prime çerez niyetine tutuyor 😅
Güç Yüzükleri, Kader Çarkı bu ikiside külfetli diziler gerçekten.Ben LOTR falan gelince arttırırlar artık diyordum ama ona rağmen arttırmadılar valla helal olsun![]()
TOD var bende birde@mrt-06 Diğer demişin ya, youtube falan mı?
Bein'ın yan uygulaması. @bazinga da işaretlemiş muhtemelen kendinde TOD olduğundan haberi yok.Oneeeeeyyy![]()
Bein Connect ile aynı saydım ben onu. Forumdaki TOD başlığını ben açmıştım.Bein'ın yan uygulaması. @bazinga da işaretlemiş muhtemelen kendinde TOD olduğundan haberi yok.![]()
Bende beinconnet var aslında oda platin üyeyim diye verdiler....dizi ve filmler var.. Aynı olay mı 😁😁😁Bein'ın yan uygulaması. @bazinga da işaretlemiş muhtemelen kendinde TOD olduğundan haberi yok.![]()
Pardon o zaman.Bein Connect ile aynı saydım ben onu. Forumdaki TOD başlığını ben açmıştım.![]()
Aynısı aynısı, ara yüzü bile aynıBende beinconnet var aslında oda platin üyeyim diye verdiler....dizi ve filmler var.. Aynı olay mı 😁😁😁
Ulaaaaa ne beleşci çıktın sendeHepsini kullanıyorum ama hiçbirine para ödemiyorum. Arkadaşlar sağolsun.![]()
hiçbiri, zaten son aylarda TV’ye bile vakit ayırmayacak kadar yoğunluğum vardı.