Niye herkes sabah diyor??? Esra Erol'un da reytingi artık Esra'ya rakip olabilir. Hem kendisini habertürk'te akşam 5 haberi sunarken görmüştüm diye hatırlıyorum
Esra Erolun inişli çıkışlı reytingi var Pandemiden dolayı arttı. Sabit bi reytingi yok.Esra Erol sanki tek başına mı o saatte? Zuhal Topal var, o saatte izlenmez bence.
Esra Erolun inişli çıkışlı reytingi var Pandemiden dolayı arttı. Sabit bi reytingi yok.
Hem Demet ve Alişan da var bu sezon sabahları
Bence yakışacak Didem Arslan, başarılı da olacaktır. Yolu açık olsun.
Saati sabah olacak o zaman, keşke Kuaförüm Sensin yerine gelse Müge reisin aşırı iyi bir kitlesi var
Devletin jandarması, savcısı ve polisi yoktur herhalde bunları çözmek Müge Anlı, Didem Arslan Yılmaz, Serap Ezgü, İnci Ertuğrul ve diğerlerine kalmış herhalde.
Global Medya'nın hırsı beni korkutuyor.
Ne kadar kısa bir program ismi varmış öyle ya
güzel olabilir bakalım.
Keşke kendi programı gibi bir programda devam etseymiş ama kendi kararı.
Müge’nin muhabirlerini bile almış
Güzel olacak gibi program. Ama bu sezon bunlardan çok var.
Müge'yi tahttan indirecek biri sonunda.
O biraz zor hatta bayağı zor. 10 sene boyunca kimler geldi geçti ama Müge hala zirvede. Bu program da en fazla birkaç ay yayınlanıp biter hele ki onun saatinde olursa.Müge Anlı’ya dişli bir rakip geliyor.
O işler hiç belli olmaz.O biraz zor hatta bayağı zor. 10 sene boyunca kimler geldi geçti ama Müge hala zirvede. Bu program da en fazla birkaç ay yayınlanıp biter hele ki onun saatinde olursa.
Boş dualar bir işe yaramaz. Müge'yi zirveden indirecek biri varsa bu kadın olamaz hele ki yıllardır bu konseptte program yapan Serap Paköz ve İnci Ertuğrul bile başaramadıysa.O işler hiç belli olmaz.