xBUGRAx
Süper Emekli
Gitmedim. Çürüğüm falan yok çok şükür ama tel taktırmak istiyorum.
Onu bende istiyorum da pere gidiyor.Gitmedim. Çürüğüm falan yok çok şükür ama tel taktırmak istiyorum.
Onu bende istiyorum da pere gidiyor.
Hadi ya öyle bir kanun mu çıkıyormuş. Çıkarsa bana da haber ver bende yararlanayım.SGK karşılayacak diyorlar onu bekliyoruz.
Fırçalıyoruz tabii sorunları azaltmak için. Diş hekimliği mesleğine tepki olarak doğmuşum.Yaslilikta cok cekersin
Dis fircaliyorsun ama dimi?
Kesinlikle
Marifet gibi yaziyorsunuz birde Dis fircalama gibi bir durum var dimi?!
Ben her sene iki kere giderim. Temizlik en önemlisi. Simdiye kadar tek cürük yok cok sükür.
Sanırım takma diş kullanıyorsun.ben ramazandan ramazana fırçalıyom tek çürük yok şükür
Allah tamamını erdirsin .Valla ben disciye güzel kadin yardimcilar calisiyor diye bile gitmis adamim
Babam gecen yaz Dis dolgusu yaptirdi 3 kere falan gitti bende eslik ettim. Yardimci orada bekliyordu isterseniz sizde beni kontrol edin gelmisken yaptiralim dedim. Oda bakti güle güle. Tanistik, iyiyiz yani öyle uzaktan uzaktan mesajlasiyoruz 2500 km mesafeden
@denizz19 @OzaN @darksaal @xBUGRAx
Sanırım takma diş kullanıyorsun.
- - - Ekleme - - -
Allah tamamını erdirsin .
Fırçalıyorum tabii ki.Marifet gibi yaziyorsunuz birde Dis fircalama gibi bir durum var dimi?!
Ben her sene iki kere giderim. Temizlik en önemlisi. Simdiye kadar tek cürük yok cok sükür.
Valla ben disciye güzel kadin yardimcilar calisiyor diye bile gitmis adamim
Babam gecen yaz Dis dolgusu yaptirdi 3 kere falan gitti bende eslik ettim. Yardimci orada bekliyordu isterseniz sizde beni kontrol edin gelmisken yaptiralim dedim. Oda bakti güle güle. Tanistik, iyiyiz yani öyle uzaktan uzaktan mesajlasiyoruz 2500 km mesafeden
@denizz19 @OzaN @darksaal @xBUGRAx
Çaktırma korkuyorlarmış benden duymuş olma
Nereye düştü ?Ben de kendim için dişçiye gitmedim için.
Şu ana kadar 1 tane çürüğüm vardı. O da süt dişim olduğu için düştü çocukken
Süt dişim düştü işte. Diş düşer ya haniNereye düştü ?
Ama sen iğrenç bir espri yapmıştım onu anlamadınSüt dişim düştü işte. Diş düşer ya hani
Anlat onu o zamanAma sen iğrenç bir espri yapmıştım onu anlamadın