Dişinize Hiç Dolgu Yaptırdınız mı ?

O bekleme salonunda bir de vıjjj sesi geliyor ya o aletlerden aman aman eksik olsun. Kaçın kurtarın kendinizi. Ama en kötüsü de o koltuğa uzandıktan sonra falanca hanım anesteziyi getirir misin demesi :F

- - - Ekleme - - -

Gitmedim. Çürüğüm falan yok çok şükür ama tel taktırmak istiyorum. :D
Onu bende istiyorum da pere gidiyor. :F

Yaslilikta cok cekersin :D
Dis fircaliyorsun ama dimi?

Kesinlikle :D

Marifet gibi yaziyorsunuz birde :D Dis fircalama gibi bir durum var dimi?! :D
Ben her sene iki kere giderim. Temizlik en önemlisi. Simdiye kadar tek cürük yok cok sükür. :)
Fırçalıyoruz tabii sorunları azaltmak için. Diş hekimliği mesleğine tepki olarak doğmuşum. :D

Aslında disciyi severdim küçükken ta ki yalnış dişimi çekene kadar. :T

Valla ben disciye güzel kadin yardimcilar calisiyor diye bile gitmis adamim :D

Babam gecen yaz Dis dolgusu yaptirdi 3 kere falan gitti bende eslik ettim. Yardimci orada bekliyordu isterseniz sizde beni kontrol edin gelmisken yaptiralim dedim. Oda bakti güle güle. :D Tanistik, iyiyiz yani :D öyle uzaktan uzaktan mesajlasiyoruz 2500 km mesafeden :D
@denizz19 @OzaN @darksaal @xBUGRAx

ben ramazandan ramazana fırçalıyom tek çürük yok şükür
Sanırım takma diş kullanıyorsun. :F

- - - Ekleme - - -

Babam gecen yaz Dis dolgusu yaptirdi 3 kere falan gitti bende eslik ettim. Yardimci orada bekliyordu isterseniz sizde beni kontrol edin gelmisken yaptiralim dedim. Oda bakti güle güle. :D Tanistik, iyiyiz yani :D öyle uzaktan uzaktan mesajlasiyoruz 2500 km mesafeden :D
Allah tamamını erdirsin . :D

5 dolgum var. :X:X

Dişçileri bir hayli çok ziyaret ederim yani anlayacağınız... :T

Marifet gibi yaziyorsunuz birde :D Dis fircalama gibi bir durum var dimi?! :D
Ben her sene iki kere giderim. Temizlik en önemlisi. Simdiye kadar tek cürük yok cok sükür. :)
Fırçalıyorum tabii ki. :D

İyiymiş. :D

Ben de kendim için dişçiye gitmedim için.
Şu ana kadar 1 tane çürüğüm vardı. O da süt dişim olduğu için düştü çocukken :F