'Diğer Yarım' Yeni Saatinde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Atv'nin sevilen dizisi Diğer Yarım , yerine Beyaz Karanfil'in gelmesi ile saat değiştirdi.

Dizi yazın yayın hayatına cuma günleri başlamıştı. Dizi saat 20.00'da ekrana geliyordu. Dizi artık saat 22.30'da ekrana gelecek. Diğer Yarım yeni bölümleri ile her Cuma 22.30'da Atv ekranlarında !

1404828524930.jpg

Gün değiştirmesini bekliyordum yeni saatinde ufakta olsa bi artış yaşar dizi. :)

Bakalım nasıl gidecek dizi. :X
Bu cuma yayınlanmayıp onun yerine Beyaz Karanfil dizisinin tekrarını verseymiş Atv kendi kaybeder :)

Çanlar yavaş yavaş çalmaya başlıyor. Yeni saatinde de toparlanamazsa yandı... :)

diğer yarım konusundan tmamen çıktı bence şu aralar çok saçma bölümelr vermeye başladılar
dizi 2 ikiz kardeşi anlatıcaktı ama norml bir karadeniz dizisine dönüştü şuan asıl amacınıda yitirdi bence 23:00 bölümleri 1 reytinge kadar düşücek diye düşünüyorum ben 🙂🙂

@Çiğdem- in cumalarida doldu hafta içinden bi persembesi bos sebebide kvpnin digiturk playde olmamasi gece izleyip yatiyor :)

Hayirli olsun @Çiğdem- :)

Beyaz Karanfil en fazla 5 reyting alacaktır. Diğer Yarım yeni saatinde daha iyi gitmeyecektir. :)

Bakalım nasıl gidecek dizi. :X
Bu cuma yayınlanmayıp onun yerine Beyaz Karanfil dizisinin tekrarını verseymiş Atv kendi kaybeder :)
Hatırlıyor musun ?
Kanal D 'de Zeytin Tepesi adlı dizisinide
20.00 Zeytin Tepesi-Yeni Dizi
22.15 Merhamet -Yeni Bölüm yayın akışını böyle yapmıştı da Zeytin Tepesi ilk bölümden düşük oranlar almıştı. [emoji32]

Hatırlıyor musun ?
Kanal D 'de Zeytin Tepesi adlı dizisinide
20.00 Zeytin Tepesi-Yeni Dizi
22.15 Merhamet -Yeni Bölüm yayın akışını böyle yapmıştı da Zeytin Tepesi ilk bölümden düşük oranlar almıştı. [emoji32]
Sonrasında devamı gelmiş ve dizi bitmişti.
7 reyting alan Merhamet PT2'de devam etmişti ama.