Nihayet günler sonra izleyebildim...
@Forumdash @cevaaGeçen haftaki olay Behlül Morgan videosundan sonra dizi gerçekten de o yönde devam ediyor gibi.
Kendi formatından çıkıp aşk meşk işlerinin ağırlıklı olduğu bir dizi haline geldi bir anda. Zach nasıl oldu bilmiyorum ama bir anda sempatik biri gibi gözüktü bu bölüm. Öldürmeden önce sevdirelim dediler herhalde.
Hannah yani Yvonne Strahovski yine güzelliğiyle büyüledi. Dexter - Hannah - Debra - Zach ve Dexter - Hannah - Zach - Vogel'in birlikte olduğu yemek sahneleri iyiydi. (Tam bir mutlu aile tablosu gibiydi o sahne. )
Sonunda Dexter ve Hannah'ın malum sahnesi son derece cesurdu. Neredeyse Spartacus seviyesine ulaşacaktı dizinin o sahneleri. (Bence Dexter'da o sahneler o kadar açık olmamalıydı.)
En sondaki cinayet ve Cassie cinayetinin Zach'ten kaynaklanmaması şaşırttı. Vogel teoriniz mantıklı geldi ama neden öyle bir şey yapsın bilemedim. Bakalım ne çıkacak bu işin içinden...
Deb, Hannah konusunda doğru olanı yaparak sevindirdi. Polisliğe geri dönüş sinyali vermesi de sevindirici.
Harrison son bölümlerde çok sevimli ve diyalogları da komik.
En sondaki Dex'in bir anda pat diye çıkması falan bence başarısızdı.
Bu arada Miami çok güzel şehir ya. Bu bölümü izlerken bir kez daha farkettim. Bir şehirde her mekan mı şahane olur?
Dexter'in malum sahnesi ters olsaydı daha iyi olurdu veya eşit derecede görünseydi ikiside
Sadece Dexter'i gördük