Klasik Dexter 8. Sezon (Final Sezonu) Yorumları

Nihayet günler sonra izleyebildim...

Geçen haftaki olay Behlül Morgan videosundan sonra dizi gerçekten de o yönde devam ediyor gibi. :D

Kendi formatından çıkıp aşk meşk işlerinin ağırlıklı olduğu bir dizi haline geldi bir anda. :D Zach nasıl oldu bilmiyorum ama bir anda sempatik biri gibi gözüktü bu bölüm. Öldürmeden önce sevdirelim dediler herhalde. :(

Hannah yani Yvonne Strahovski yine güzelliğiyle büyüledi. Dexter - Hannah - Debra - Zach ve Dexter - Hannah - Zach - Vogel'in birlikte olduğu yemek sahneleri iyiydi. (Tam bir mutlu aile tablosu gibiydi o sahne. :D)

Sonunda Dexter ve Hannah'ın malum sahnesi son derece cesurdu. Neredeyse Spartacus seviyesine ulaşacaktı dizinin o sahneleri. :D (Bence Dexter'da o sahneler o kadar açık olmamalıydı.)

En sondaki cinayet ve Cassie cinayetinin Zach'ten kaynaklanmaması şaşırttı. Vogel teoriniz mantıklı geldi ama neden öyle bir şey yapsın bilemedim. Bakalım ne çıkacak bu işin içinden...

Deb, Hannah konusunda doğru olanı yaparak sevindirdi. Polisliğe geri dönüş sinyali vermesi de sevindirici.

Harrison son bölümlerde çok sevimli ve diyalogları da komik. :D

En sondaki Dex'in bir anda pat diye çıkması falan bence başarısızdı.

Bu arada Miami çok güzel şehir ya. Bu bölümü izlerken bir kez daha farkettim. Bir şehirde her mekan mı şahane olur? :)
@Forumdash @cevaa

Dexter'in malum sahnesi ters olsaydı daha iyi olurdu veya eşit derecede görünseydi ikiside :D

Sadece Dexter'i gördük :D

Nihayet günler sonra izleyebildim...

Geçen haftaki olay Behlül Morgan videosundan sonra dizi gerçekten de o yönde devam ediyor gibi. :D

Kendi formatından çıkıp aşk meşk işlerinin ağırlıklı olduğu bir dizi haline geldi bir anda. :D Zach nasıl oldu bilmiyorum ama bir anda sempatik biri gibi gözüktü bu bölüm. Öldürmeden önce sevdirelim dediler herhalde. :(

Hannah yani Yvonne Strahovski yine güzelliğiyle büyüledi. Dexter - Hannah - Debra - Zach ve Dexter - Hannah - Zach - Vogel'in birlikte olduğu yemek sahneleri iyiydi. (Tam bir mutlu aile tablosu gibiydi o sahne. :D)

Sonunda Dexter ve Hannah'ın malum sahnesi son derece cesurdu. Neredeyse Spartacus seviyesine ulaşacaktı dizinin o sahneleri. :D (Bence Dexter'da o sahneler o kadar açık olmamalıydı.)

En sondaki cinayet ve Cassie cinayetinin Zach'ten kaynaklanmaması şaşırttı. Vogel teoriniz mantıklı geldi ama neden öyle bir şey yapsın bilemedim. Bakalım ne çıkacak bu işin içinden...

Deb, Hannah konusunda doğru olanı yaparak sevindirdi. Polisliğe geri dönüş sinyali vermesi de sevindirici.

Harrison son bölümlerde çok sevimli ve diyalogları da komik. :D

En sondaki Dex'in bir anda pat diye çıkması falan bence başarısızdı.

Bu arada Miami çok güzel şehir ya. Bu bölümü izlerken bir kez daha farkettim. Bir şehirde her mekan mı şahane olur? :)
@Forumdash @cevaa
Bende aşk-ı memnu kıvamında izledim diziyi.:X bu arada o sahnelerden tatmin olmayan bi adam yazı yazarak dertlenmiş:X
Sevişme sahneleri uzatılmış gibiydi –Dexter’daki bu tür sahnelerde hep bir şeyler eksik oluyor, sanırım tutkulu görünmüyor- rıhtımdaki buluşmalarında da büyük bir enerji yoktu. Hannah ile Dexter arasındaki romantik anlar geçen sene de böyleydi aslında.
bence abartıydı ben Dexter'a öyle şeyler yakiştiramıyorum:F @OzaN @cevaa

8x9'u izledim şimdi.

Sezonun en iyi bölümlerinden biriydi. Olaylar iyice karışmaya başladı. Vogel'in günahını aldık Zach'i öldürdük diye ama oğlu öldürmüş. Deb'in Dexter'e şu lafı dediği yerde sesli güldüm :D ''Seri katiller toplantısımı yaptınız'' Sonuda çok şaşırtıcı bitti, Vogel'i öldürmek farz oldu artık...

S08 B09 ait;
Çok iyi bölümdü her zaman ki gibi.Hannah ve Deb.'in sahneleri güldürürken özellikle yemek yeme sahnesi daha bi güzeldi.Harrison'ın Hannah için "keşke annem olsaydı" tipik bizim dizlerin dramı gibi hiçte üzülmedim açıkcası sanırım tokum o tur senaryolara:Xama en azından neden öyle dediğinin bir sebebi varmiş ki "lan sus bacaksız" dedirtecekti ki güzel toparladılar:X Herneyse Cassie cinayeti için dizi yine sağ gösterdi sol vurdu desek mi bilemedim😕 Her ne kadar biraz sol vursada öylede sert bi gol atamadılar sanki.Sonucta dizinin son sezonu ve son sezon gelen bir kadın ve bu kadının oğlu acaba Dexter'in sonunu mu getirecek??? Hayır getirmesin.8.sezonluk bi diziye yakişmaz:bağır: Son 3 bölüm kaldı hala nasıl biteceğine dair bişey yok elimde😱 Bu arada Vogel'un oğlu tam bi Ryan Gosling çakması.Giyimi saçi başi:T:

8x9'u izledim.

Yani güzel bölümdü ama dizinin son üç bölümü kalmış ve hala önemli bir heyecan unsuru yok. Orta seviye bölümler geçiyor ve bu durum Dexter gibi efsane bir diziye bence yakışmıyor. Mesela Breaking Bad'in son sezonuna bakıyorsun son 3-4 bölüm kala onlarca bilmece bir de Dexter'a bakıyorsun o heyecandan eser yok.

Bölümün IMDb puanı 7.6 ve Dexter'ın şu ana kadarki en düşük puanı. Bu hakettiğinden düşük çünkü yukarıda dediğim yüksek beklentiden dolayı... Bence genel olarak 8. sezon 6. sezonla birlikte en vasat iki sezondan biri durumunda.

Tabii dizi kötü gitmiyor yine çok iyi gidiyor 8 değil 18 sezon olsa yine keyifle izlerim Dexter'ı orada bir sıkıntı yok. :)

Malum katilin öyle biri çıkması şaşırtıcı oldu. Çoğunluk gibi Vogel'dan şüphelenmiştim ben de.

Debra ile Hannah'ın sahneleri iyiydi. Daha az kötü anlaştıklarını görmek sevindirici. :D

Dexter'ın Hannah'ın arkadaşıyla olan sahnede dedektife karşı düştüğü durum çok kötüydü. Dedektif bunu herkese yayabilir ve Dexter saçma bir durumda kalabilir. (Şu an zaten saçma bir durumda kaldı bile.) Dexter'a yakışmadı o olayı öyle çözmek. :(

Arjantin olayı ütopik gözükse de bir sonraki bölümün adı "Goodbye Miami". Bölüm iki hafta sonra yayınlanacak ve ne olacağını kestirmek zor.

Artık son üç bölüm kaldı umarım bu üç bölüm Dexter'ın adına yakışır nitelikte yüksek kalitede olur. :)

8x9'u izledim.

Yani güzel bölümdü ama dizinin son üç bölümü kalmış ve hala önemli bir heyecan unsuru yok. Orta seviye bölümler geçiyor ve bu durum Dexter gibi efsane bir diziye bence yakışmıyor. Mesela Breaking Bad'in son sezonuna bakıyorsun son 3-4 bölüm kala onlarca bilmece bir de Dexter'a bakıyorsun o heyecandan eser yok.

Bölümün IMDb puanı 7.6 ve Dexter'ın şu ana kadarki en düşük puanı. Bu hakettiğinden düşük çünkü yukarıda dediğim yüksek beklentiden dolayı... Bence genel olarak 8. sezon 6. sezonla birlikte en vasat iki sezondan biri durumunda.

Tabii dizi kötü gitmiyor yine çok iyi gidiyor 8 değil 18 sezon olsa yine keyifle izlerim Dexter'ı orada bir sıkıntı yok. :)

Malum katilin öyle biri çıkması şaşırtıcı oldu. Çoğunluk gibi Vogel'dan şüphelenmiştim ben de.

Debra ile Hannah'ın sahneleri iyiydi. Daha az kötü anlaştıklarını görmek sevindirici. :D

Dexter'ın Hannah'ın arkadaşıyla olan sahnede dedektife karşı düştüğü durum çok kötüydü. Dedektif bunu herkese yayabilir ve Dexter saçma bir durumda kalabilir. (Şu an zaten saçma bir durumda kaldı bile.) Dexter'a yakışmadı o olayı öyle çözmek. :(

Arjantin olayı ütopik gözükse de bir sonraki bölümün adı "Goodbye Miami". Bölüm iki hafta sonra yayınlanacak ve ne olacağını kestirmek zor.

Artık son üç bölüm kaldı umarım bu üç bölüm Dexter'ın adına yakışır nitelikte yüksek kalitede olur. :)
Kesinlikle hiçbir heycan yok:( Bu arada bir tahmin okudum
Hannah Dexter'ı öldürmek için geldi gibi. Dexter Hanna'nın üzerine çok düşüyor seni seviyorum falan filan börtü böcek havalarında ama Hannah umrunda değil gibi takılıyormuş 😕Bu ihtimale % kaç verirsin???

Kesinlikle hiçbir heycan yok:( Bu arada bir tahmin okudum
Hannah Dexter'ı öldürmek için geldi gibi. Dexter Hanna'nın üzerine çok düşüyor seni seviyorum falan filan börtü böcek havalarında ama Hannah umrunda değil gibi takılıyormuş 😕Bu ihtimale % kaç verirsin???

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hannah'ın öyle bir sebep için geldiğine inanmıyorum ama bir şekilde Dexter'ın sonu olacak. Büyük ihtimal Hannah'ı sakladığı ortaya çıkar ve arkası gelir. :(

8x10'u izledim

Yine çok iyi bölümdü. Bazı yerlerinde heyecan ve gerilim tavan yaptı. Dexter yine arada kaldı, ne vardı Vogel'i de kurtarmasaydında gitseydin Arjantin'e :D Hadi kurtarsa bişey demicemde kurtaramadı bide. 11.bölüm fragmanını izledim, heyecan aksiyon gerilim herşey var gibi bölümde, şimdiden merakla bekliyorum diğer bölümü.

Moderatörün son düzenlenenleri:
İşte gerçek Dexter bu. :)

Final sezonu için beklenen gerilimi geç de olsa yarattılar. Özellikle sonunda her şey karıştı ve gelecek bölüm daha da iyi olacak gibi gözüküyor.

Evelyn kendi ölümünü hazırladı o eve çağırmayacaktı.
Dedektif Dexter'ın başına çok kötü bela olacak gibi gözüküyor. :(

Dexter bitmeeee
al.yimg.com_us.yimg.com_i_mesg_emoticons7_20.gif
:T
:T

Son 5 dk'sı "nefes kesiciydi."
Son sezon olmasına rağmen hala pek birşey görememezken son dk'lar heycan çıtasını yukseltti.Son 2 blümün fragmanını (belkide haftaya bölümün fragmanıda olabilir) Dexter bitmeeeee diye bağirtiyor:(

Vogel'a iyi oldu.Güya DR.:bağır: Dexter'ı dinleseydin ya!!!!

Güçcük Harison hiç iyi oynayamıyor ya :Bağır: Eski Harison daha tatlıydı buyumuş hali çok kötü oyuncu.Ağlıyormuydu yoksa enik yavursunun iniltisimiydi belli değil.Oysa eski Harison gözyaşlari sel oluyordu.

Hanna'ya gittikçe tutuluyorum:( Onu var diye Chuck'a başlayacam sanırım:(

Ekli dosyalar

• al.yimg.com_us.yimg.com_i_mesg_emoticons7_20.gif
    2.3 KB · Hit: 857
Dexter bitmeeeeEkli dosyayı görüntüle 3780 :TEkli dosyayı görüntüle 3780 :TEkli dosyayı görüntüle 3780

Son 5 dk'sı "nefes kesiciydi."
Son sezon olmasına rağmen hala pek birşey görememezken son dk'lar heycan çıtasını yukseltti.Son 2 blümün fragmanını (belkide haftaya bölümün fragmanıda olabilir) Dexter bitmeeeee diye bağirtiyor:(

Vogel'a iyi oldu.Güya DR.:bağır: Dexter'ı dinleseydin ya!!!!

Güçcük Harison hiç iyi oynayamıyor ya :Bağır: Eski Harison daha tatlıydı buyumuş hali çok kötü oyuncu.Ağlıyormuydu yoksa enik yavursunun iniltisimiydi belli değil.Oysa eski Harison gözyaşlari sel oluyordu.

Hanna'ya gittikçe tutuluyorum:( Onu var diye Chuck'a başlayacam sanırım:(
İzle izle Chuck'ı da. :D

Harrison oyunculuk olarak çok kötüydü gerçekten. :(

Valla artık yorum yapmak çok zor. İnanılır gibi değil, koskoca Dexter bitiyor gelecek hafta.

Bütün bölüm boyunca sürekli gözlerim doldu, dolacak gibi oldu.

Sanki Dexter değil de ben ayrılacaktım Miami'den. :(

Bölüm heyecan doluydu ve tabii ki heyecan artarak devam edecek. Sonunu kestirmek gerçekten zor. İyi sonla da bitebilir çok üzücü bir sonla da...

Çok özleyeceğiz be Dexter. :(

Dexter'e başlarken bitermi diyordum 7 sezon ama bitti, artık son bölüm için bekliyoruz :(

Bu bölümde heyecan aksiyon hepsi vardı. Yalnız Dexter o kadar peşinde koştun adamın ama yakalayıncada öldürmedin orda çok sinirlendim, bu adam kesin kurtulur dedim ve de kurtuldu. Finalde Dexter yine ters köşe olucak, aynı Ritanın öldüğü sezon ki gibi, ailesinden biri öldürülebilir.

Off dizi biterken fragmana rasladım resmen bitiyor bitiyor diye bağırıyor fragman:(
Dizi çok bi bölüm sonuyla bitti:( Deb'im vuruldu benim yüreğim Deb'reşti:( Dexter artık çok farklı bi kişiliğe büründü. Hanna Dexter'ı çok değiştrdi. Keşke Rita ölünce hayatına (erkeklerden korkan kadın vardı adını unuttum) o gireceğine Hanna girseydi hayatına.Ama öyle katil olarak değil.

Yine Deb'i anlatacağim Saxon Dexter'ı yatakta öldürmeye yeltendiğinde bayıltıktan sonra Dexter Deb'e teşekkür etmişti. Deb ordaki gülümsemesi "like an angel"
Dex bitince Deb'i ekranda görürüz inş:X Bu bölüm Deb üzerine kuruluydu ve muhteşemdi :X

Final bölümünü izledim birkaç saat önce. :(

Bir efsane diziyi daha uğurlamış olduk. Final bölümü hayal kırıklığıydı bence ama yine de finalden önemli olan Dexter'ın bitmiş olmasıydı sanırım.

Bölüm durgun başladı ortalarına doğru iyice dramatikleşmeye başladı ve pek çok sahnede zor tuttum kendimi. Her şey iyi bir yere doğru gidiyor gibiydi ki sonlarında bence saçmaladılar. Sanki aceleye gelmiş de son 10 dakikayı sonradan ekleyip bitirelim demişler gibiydi. Dexter'ın sevdikleri için yeni bir hayata adım atması mantıklı görülebilir ama Deb ile olan ve malum olayın gerçekleştiği son hastane sahnesi kötüydü. Oraya girdi müdahale etti falan hadi neyse bir yere kadar anlaşılabilir felaket olduğu için ama kimse görmezcesine alıp götürmesi falan bence gerçekçilikten uzaktaydı.

Diğer bir hata ise kaç haftadır yazacağım unutuyorum. Bu Harrison, Hannah'ı aşırı derecede seviyor ama nasıl oluyor da Dexter, Jamie'ye veya başka birine Hannah hakkında bir şeyler söylemeyeceğinden bu kadar emin?

Finalde Batista'nın, Quinn'in özellikle Masuka'nın anılmamasını söylemiyorum bile.

Dexter'ın Saxon'u o şekilde öldürmesi de saçmalıktı. Ne gerek vardı böyle bir şeye?

Neyse çok da fazla yüklenmek istemiyorum sonuçta kaç yılın hatrı var. Bütün olarak baktığımda gerçekten büyük bir efsane ama sonu Dexter'a hiç yakışan kalitede bir son olmadı.

Çok özlenecek Dexter ve yerinin kolay kolay dolacağını da sanmıyorum kendi adıma. :(

Bölümün ilk başları iyiydi ama sonu felaketti Dexter'e yakışmadı bence :(

Aslında bu sona bakılırsa dizi bitmedi gibi duruyor, filmi filan çekilirmi acaba ? @OzaN

Bölümün ilk başları iyiydi ama sonu felaketti Dexter'e yakışmadı bence :(

Aslında bu sona bakılırsa dizi bitmedi gibi duruyor, filmi filan çekilirmi acaba ? @OzaN
Açık bir son gibi ama devam etme ihtimali bence hiç yok. İstemeden yapılan bir son falan olsa sinemada devam ederler falan derim ama adamlar bunu planlamışlar. :(

Açık bir son gibi ama devam etme ihtimali bence hiç yok. İstemeden yapılan bir son falan olsa sinemada devam ederler falan derim ama adamlar bunu planlamışlar. :(

Dexter'den umut kesilmez beklicez artık :(

Ben bütün sezonları HD indiricem, her sene izlemeyi düşünüyorum.

Efsane dizimin son bölümünü izledim :T :T :T Finali pek beğenmedim :( Zaten pek umudumda yoktu. Son sezon yapıyorsun. 6.sezon finalinde yakalanıyorsun 7.sezonda kardeşin senin için amirini vuruyor böyle heycanla giderken 8.sezonda s.... batırmışlar üstüne tüy diker gibi :bağır:

Bittiği için morelim bozuk :( En sevdiğim diziyede böyle finali yakiştiramadım:(
En sinir oldugum şeyde Debra'nın ölümü. Senaristler Debra'ya niye bunu yaptılar anlamadım. Hüzünlüydü. Mezarliğida hiç hak etmediği yer denizin (okyanusun ne haltsa) ortası:T
Saxon sahnesini beğendim, Saxon'ı öldürmesini değilde sonraki Dexter'ın sorgulanma sahnesi azda olsa gülümsetti:)
Bu arada fırtına yaklaşiyor fırtına yaklaşiyor dediler durdular fırtınadan cok kıyamet yaklaşiyor gibiydi.Nasıl bulut efektidir o yaa?? Lost dizisinden Smoke geçiş yapıyordu heralde? Kapkara bulutlar filan😕

Dexter hep hayatta yol çzmeye kalksa bişeyler oluyordu.Zaten finalde de sözlerle belirtti.Hep sevdiklerine birşey oluyordu:( Harrison'ı Hannah'a emanet etmekle akıllık etti:) Keşke Hannah ile Rita öldüğünde tanişssaydı:X Niyeyse hep böyle istiyorum:X Rita demişken Harrison'ın doğum odasındaki anılar çok iyiydi.Heralde finalde en beğendiğim sahnelerden biriydi:)

Finalde sanki Dexter için biraz göndermede yapmişlar gibi.Duygusal anlamda hiç duygusu olmayan adam karşimiza oduncu olarak çıktı :F:F Tek gözünden yaş geldi gerçi son sahnede ama derinlerde bi yerde duygusallık var izlenimi yaratmaya caliştilar ne?

Dexter'ın devam etme olasiliği şu son final sahnesinin senaryosuyla var gibi ama yeniden kim ? hangi ekip kullerinden doğdurur bilinmez:)

Final bölümünü izledim birkaç saat önce. :(

Bir efsane diziyi daha uğurlamış olduk. Final bölümü hayal kırıklığıydı bence ama yine de finalden önemli olan Dexter'ın bitmiş olmasıydı sanırım.

Bölüm durgun başladı ortalarına doğru iyice dramatikleşmeye başladı ve pek çok sahnede zor tuttum kendimi. Her şey iyi bir yere doğru gidiyor gibiydi ki sonlarında bence saçmaladılar. Sanki aceleye gelmiş de son 10 dakikayı sonradan ekleyip bitirelim demişler gibiydi. Dexter'ın sevdikleri için yeni bir hayata adım atması mantıklı görülebilir ama Deb ile olan ve malum olayın gerçekleştiği son hastane sahnesi kötüydü. Oraya girdi müdahale etti falan hadi neyse bir yere kadar anlaşılabilir felaket olduğu için ama kimse görmezcesine alıp götürmesi falan bence gerçekçilikten uzaktaydı.

Diğer bir hata ise kaç haftadır yazacağım unutuyorum. Bu Harrison, Hannah'ı aşırı derecede seviyor ama nasıl oluyor da Dexter, Jamie'ye veya başka birine Hannah hakkında bir şeyler söylemeyeceğinden bu kadar emin?

Finalde Batista'nın, Quinn'in özellikle Masuka'nın anılmamasını söylemiyorum bile.

Dexter'ın Saxon'u o şekilde öldürmesi de saçmalıktı. Ne gerek vardı böyle bir şeye?

Neyse çok da fazla yüklenmek istemiyorum sonuçta kaç yılın hatrı var. Bütün olarak baktığımda gerçekten büyük bir efsane ama sonu Dexter'a hiç yakışan kalitede bir son olmadı.

Çok özlenecek Dexter ve yerinin kolay kolay dolacağını da sanmıyorum kendi adıma. :(

Kırmızı yeri aslında belirtmişlerdi. Hatırlarmısın(b) dedektif Dexter'ın evine gelip Harrison'ın resmini görüp "bunlar kim?" demişti. Harrison o resimdeki kadının Hannah oldugunu söylememişti:)

Dexter'den umut kesilmez beklicez artık :(

Ben bütün sezonları HD indiricem, her sene izlemeyi düşünüyorum.

Şöyle koleksiyonlar olsa bizde de hemen alırdım :X
acdn02.cdn.pinkisthenewblog.com_wp_content_uploads_2013_07_22_072213_dextercompletedvd.jpg

awww.tvshowsondvd.com_graphics_news3_Dexter_CompleteExclusiveGiftSet_BLU_e.jpg

Ekli dosyalar

• acdn02.cdn.pinkisthenewblog.com_wp_content_uploads_2013_07_22_072213_dextercompletedvd.jpg
    acdn02.cdn.pinkisthenewblog.com_wp_content_uploads_2013_07_22_072213_dextercompletedvd.jpg
    48.1 KB · Hit: 287
  • awww.tvshowsondvd.com_graphics_news3_Dexter_CompleteExclusiveGiftSet_BLU_e.jpg
    awww.tvshowsondvd.com_graphics_news3_Dexter_CompleteExclusiveGiftSet_BLU_e.jpg
    31.8 KB · Hit: 567