Dexter 7.Sezon Yeni Oyuncu

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
181,711
Reaksiyon puanı
132,726
Puanı
1,061
Konum
İstanbul


Showtime'ın uzun soluklu dizilerinden Dexter'ın yedinci sezonu için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Bu hafta içerisinde yeni sezon çekimleri başlayacak. Bu arada yedinci sezon için konuk oyuncu haberleri gelmeye devam ediyor.


Son dönemde HBO'nun iptal ettiği Luck dizisinin kadrosunda yer alan
Jason Gedrick, Dexter'ın yeni sezon kadrosuna katıldı. Showtime'dan gelen açıklamaya göre aktör dizide birden fazla bölümde karşımızda olacak ve bir cinayet davası ile bağlantısı olan striptiz gösterilerinin gerçekleştirildiği bir gece kulübünün sahibini oynayacak.


47 yaşındaki aktör son dönemde Luck (Jerry) dizisinde karşımıza çıkarken bunun dışında dizi kariyerinde Necessary Roughness (J.D. Aldridge), Desperate Housewives (Rick Coletti), Windfall (Cameron Walsh), NBC'nin kısa ömürlü polis draması Boontown (Tom Turcotte), Murder One (Neil Avedon) ve Ally McBeal (Joel) gibi çeşitli yapımlarda rol aldı. The Heavenly Kid, Iron Eagle, Stacking, Promised Land ve Backdraft ise aktörün sinema kariyerinde öne çıkan yapımlar arasında yer alıyor. FX dizisi Justified'ın yaratıcısı Graham Yost, geçtiğimiz haftalarda The Wrap'a yaptığı açıklamada Justified'ın yeni sezon kadrosunda konuk oyuncu olarak görmeyi istediği isimler arasında Eric Stonestreet, Jeff Goldblum ve Jason Gedrick'in olduğunu söylemişti.


Jason Gedrick, Dexter'ın yedinci sezon kadrosuna katılan ikinci isim oluyor. Punisher: Warzone ve HBO'nun Rome dizisi aktörlerinden
Ray Stevenson, bir Doğu Avrupa suç şebekesinin üst düzey üyesini oynamak üzere geçtiğimiz ay içerisinde dizi kadrosuna katılan ilk isim olmuştu.


Geçtiğimiz sene Kasım ayı içerisinde 7 ve 8. sezon onayını beraberce
alan, Miami'de geçen ve Miami Metro Polis Departmanı'nda kan analizcisi olarak çalışan seri katilimiz Dexter Morgan (Michael C.Hall) karakterine odaklı Dexter'ın yedinci sezonu 30 Eylül Pazar tarihinde Showtime ekranlarında başlayacak.


Çekimlerine bu hafta içerisinde Çarşamba günü Los Angeles'da başlanacak dizinin yeni sezon bölümleri hakkında da detaylar gelmeye başladı. Yedinci sezonun ilk bölümünün ismi 'Are You...?' olarak açıklanırken bölüm yönetmenliğini John Dall üstlenecek. Senaryosunu Manny Coto'nun yazdığı, yönetmenlik koltuğunda Steven Shill'in olacağı sezonun ikinci bölümünün ismi ise 'The Shadow Knows' olacak.