Gel balığa çıkalım.Oltalamak bizden sorulur 😎
Gel balığa çıkalım.Oltalamak bizden sorulur 😎
Gel balığa çıkalım.
büyük ihtimal yine bütün sezon bir tane dizi izlemem
Sen iki ayaklı istiyorsun belli oldu. Ben yemek için diyorum.Baliktan baliga fark var ama ne tür balik
Nasıl emin oldun?@12.Adam dostum bu herife güvenme dizi izlemez bu
Sen iki ayaklı istiyorsun belli oldu. Ben yemek için diyorum.
Nasıl emin oldun?
Trafikte izler. @Yakamoz-AsiHemen hemen hergün dışarı çıkıyor o yüzden @Yakamoz-Asi
Trafikte izler. @Yakamoz-Asi
Hemen hemen hergün dışarı çıkıyor o yüzden @Yakamoz-Asi
Tabii ne zaman izledinmi diye soruyorsam bugün dışarı çıkıyorum cevabını aldım senden iki tuba resmi daha var onları da atcam sanaValla nasılda biliyor beni @12.Adam hem zaten taṣındım evde TV yok
Tabii ne zaman izledinmi diye soruyorsam bugün dışarı çıkıyorum cevabını aldım senden iki tuba resmi daha var onları da atcam sana
Doğrudur valla geziyorum arabayla
At at Forum güzellik görsün
Aman sağlığın iyi olsunda doyabildiğince gez
Evi sıfırdan mı kuracaksın? Nakliyeciler eşyalarını arakladı mı? @Angelica
Ohhh ne güzel sadece kıyafet , özel eşyalar bir de laptop filan fıstık.Eṣyalıydı devir aldım
Ohhh ne güzel sadece kıyafet , özel eşyalar bir de laptop filan fıstık.
Devlet su işleri.Biliyorsun bu iṣleri
diger basliktaki timucin & burcin kadro katilim haberi ile beraber bu 2. mujdeli haber sevgili togi 😉Onur Saylak ta Deha kadrosunda
Mays ayinda soylemisdim Yeni sezonda Show tv dev isimler olacak diye can var olasiniz canim benimdiger basliktaki timucin & burcin kadro katilim haberi ile beraber bu 2. mujdeli haber sevgili togi 😉
onur saylak gaddar dizisinde yine klasina yakisir performansiyla izlerken haz verdi . bu yeni proje de rolunu simdiden ayri bi merak ediyorum. iyi rolde mi ,kotu rolde mi olacak bu da belirli olursa mis gibi olacak . acikcasi kotu rolde ayri bi enerjisi var, bilemiyorum. bu da goreceli tabii . sen ne dusunuyorsun ?
Suanda Sandik Kokusu yeni bas rol erkegi ve Kizilcik Serbeti bomba isimle gorusme yapiliyor Hanedan dizisi icin Beren Saatle gorusmeler devam ediyorMays ayinda soylemisdim Yeni sezonda Show tv dev isimler olacak diye can var olasiniz canim benim