S.G.A.T.
Favori Üye
Zaten yolu yol değildi.
Zaten yolu yol değildi.
Yine kıyamadım son görevimi yaptımZaten yolu yol değildi.
Sen onunla nerden konuşuyorsun ki.İletirim
Ölmüşte gömülmeşşin diyor ya kahkaha attım
öyle görünüyor baksanaKız bu durumda @Harunnn60 yıllardır Desterenin yancısı miydi 😱@mrt-06 @Çiğdem- @Forumdash @kerem @Dosi @serhatt
işi gücü algı yapmak zaten pis sinsi
Şu kağıt dağıtan da yapabilirdim seniBeni de çok pasif olarak kullanmışsın bi kahkaha da ben patlatsaydım içimde kaldı
evet o daha iyi olabilirdiŞu kağıt dağıtan da yapabilirdim seni
76 kişiyi etiketlemişsin ben yokum, hain adam.@destere @sokak sanati @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @XanTier @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @gözlemci @serhatt @Ahmed @batuhankaralar @MayısKralı @Tzira @Forumdash @pompy @umuttanyel @RüzgarGülü @BesaleT @berkann @Thequeer @Harunnn60 @Dosi @Yakamoz-Asi @soo @Polat Şaşmaz @cookies @pompy @Forumdash @xBUGRAx @papuleoo @adventurous @Danger UA! @38AhmetKK @Mr.At @Since2011 @MelankoliK @AteşBöceği @Reytinger @HachiKo @Güvencionurcu @Ice_Cool_23 @kerim yavuz @WesTxCoasT @BuraK @utawleee @eminÖzaltun @ehsan7000 @yigit_00 @Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @ömer karataş @emree-29 @Canol @jackass @eros @Fks14 @Kaos @gizem ak @kevinspacey @Helni @The Killing @ihearyourvoice @Lordly @legolass9900 @Titanium @eskici @kerem @bazinga
Şu suratın güldü ya kıyamet yaklaşıyorBen buna niye güldüm ahahahahahaha
76 kişiyi etiketlemişsin ben yokum, hain adam.
Mendil lazım mıKerem'e mi sesleniyorum ben asla yapmam öyle bi şey.s.s
Mendil lazım mı
Ona şarkı söyledim. Daha ne yapayım.Oda ilgi istiyorver ilgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?