Aaa bana inceyim Brat Pitbull gibiyim diyordu uzun saçları varmışhayatım asker kaçağı olması imkansız desterenin 140 kilo bir insan zaten askere alınmaz sınırı geçiyor kilo konusunda
Aaa bana inceyim Brat Pitbull gibiyim diyordu uzun saçları varmışhayatım asker kaçağı olması imkansız desterenin 140 kilo bir insan zaten askere alınmaz sınırı geçiyor kilo konusunda
senin başını yesin
Ateş olsa cürmü kadar yer yakar
fanteziye bak 😱
Sizi vurmaya geliyor benim içinhahaahahhh boş çete
inşallah saadet gibi ortadan kaybolursun sen deSizi vurmaya geliyor benim için
hayal dünyasında yaşamaya devam et senSizi vurmaya geliyor benim için
inşallah saadet gibi ortadan kaybolursun sen de
Aaa bi<im hayatımız biraz tersi gibi tam aksine herif kaybolduhayal dünyasında yaşamaya devam et sen
Ahh sende bi kaybolsanAaa bi<im hayatımız biraz tersi gibi tam aksine herif kayboldu
Bahçelerde kaybolmam için her yaz büyüler hazırlıyor @xemrexxxAhh sende bi kaybolsan
bu sefer büyüler bendenBahçelerde kaybolmam için her yaz büyüler hazırlıyor @xemrexxxOyüzden yarışmama başkan yaptım kı bu sefer gelmemi beklesin
Tatile mi çıktın sen 🙂
Hahaha neresi benziyor yahu hem Cedric ismi nedir iyi olmuş asker kaçağı
Bahçelerde kaybolmam için her yaz büyüler hazırlıyor @xemrexxxOyüzden yarışmama başkan yaptım kı bu sefer gelmemi beklesin
bu sefer büyüler benden
geçen yine @Çiğdem- le rahmetli destereden bahsediyoruzayy bunu kim benzetmiş Cedric e yaa
Hahhaha acımı paylaşırkan bile herifin derdi yaşımda tövbe tövbegeçen yine @Çiğdem- le rahmetli destereden bahsediyoruz@MasacRE- @MEnes @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @sokak sanati @Ahmed @turkuazz @Thequeer @cookies @vadikızı @Billy Kane @MayısKralı @gözlemci @yatutarsa @DarkLegenD
Ekli dosyayı görüntüle 60473
Bunlar gerçek dost değil bacım,hepsi senin kötülüğünü istiyor bi gerçek dostun benim
çiğdem onu bulamasin diye dilek dilerken tüm servetini suya gömmüş destereBunlar gerçek dost değil bacım,hepsi senin kötülüğünü istiyor bi gerçek dostun benim
Hahah ahhh napsin çocuk hogathadan başka türlü kurtulamayacakçiğdem onu bulamasin diye dilek dilerken tüm servetini suya gömmüş destere@Yiğitt @MasacRE- @cookies @vadikızı @Dosi @sokak sanati @Aserat @xBUGRAx @Ahmed @Thequeer @denizz19 @dreamy @ozgur2113 @MayısKralı @yatutarsa @mrt-06 Ekli dosyayı görüntüle 60622
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?