DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,110
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Geberdi meberdi ne biçim laf öyle.
Geberdi meberdi ne biçim laf öyle.
Hortluyor merak etme cnm mezarından hava almaya çıkıyor ara sıra yarın öbürgün gelirGeberdi meberdi ne biçim laf öyle.Emre, sen ve Kereste'nin tanışmasına vesile olan kişi değil mi?
Bu olaya bi ad konulursa forum eski neşesine geri kavuşur amaHortluyor merak etme cnm mezarından hava almaya çıkıyor ara sıra yarın öbürgün gelir
@Harunnn60 ın neşesi kaçacak ama forum için kendini feda etmek isteyebilir belki :Bu olaya bi ad konulursa forum eski neşesine geri kavuşur ama
içerledin mi kız yoksa@Harunnn60
Kayışı koparıcam onu istiyorsun
benim gözüm dışarda kalabilir ama bünyem asla hogathayı terketmeyecektirYani bacım konsun da eniştemizin şu gözü dışarılara kaymasın artık
Sabah sabah başlama sendehalk ve kamuoyu bizden halvet sahnesi bekliyor hogathaşu işin adını koyalım sonra direk düğünü falan pas geçip o işe gelsin sıra) acelemiz var böyle ağırdan alırsak aşkımız inandırıcılığını yitirecek
akşam cümbüşü kaçırmışım malesefSabah sabah başlama sendeotur oturduğun yerde
Ben senin protestonu bozmadan bozamıcam zaten sinirim bozuk bir desterenin protestosu eksikti Kızın sevgilisi kalırsa ayrılıyacam dedi finalden geçen benim kendime terapi yapamıyorum ben @destere final sınavından geçen bir tek benim o kızın sevgilisi benim en iyi arkadaşım bana tersAaa nerede.
Bu @Çiğdem- eski arkadaşlarına bunlarımı reva görüyor.Benim kıymetimi anla işte forumdash.
Seninde şu sevgili işlerin bir bitmediBen senin protestonu bozmadan bozamıcam zaten sinirim bozuk bir desterenin protestosu eksikti Kızın sevgilisi kalırsa ayrılıyacam dedi finalden geçen benim kendime terapi yapamıyorum ben
Bu bir arkadaşım dersten kaldı @destere ye ben Ogün oyüzden gözlük attımSeninde şu sevgili işlerin bir bitmedi
Ozaman gel yardım et @destere protestoya başlattı
dis atsa neysede gözlük fırlattı bana o gün bugündür pompy nin bildirimleri bana ulaşmıyor
Sen hayırdır bugün bir erkencisindis atsa neysede gözlük fırlattı bana o gün bugündür pompy nin bildirimleri bana ulaşmıyor
halk ve kamuoyu bizden halvet sahnesi bekliyor hogathaşu işin adını koyalım sonra direk düğünü falan pas geçip o işe gelsin sıra) acelemiz var böyle ağırdan alırsak aşkımız inandırıcılığını yitirecek
benim gözüm dışarda kalabilir ama bünyem asla hogathayı terketmeyecektirgözün nereye baktığı önemli değil
birazdan kaybolurum sevinebilirsinSen hayırdır bugün bir erkencisinUyku vaktin değil mi normalde
Anlattım sebebinidis atsa neysede gözlük fırlattı bana o gün bugündür pompy nin bildirimleri bana ulaşmıyor
Ana caddeler geliyor ozamanbirazdan kaybolurum sevinebilirsin
halk ve kamuoyu bizden halvet sahnesi bekliyor hogathaşu işin adını koyalım sonra direk düğünü falan pas geçip o işe gelsin sıra) acelemiz var böyle ağırdan alırsak aşkımız inandırıcılığını yitirecek
benim gözüm dışarda kalabilir ama bünyem asla hogathayı terketmeyecektirgözün nereye baktığı önemli değil
Aaa kaçırdın vlla yine kaybolup gittin Annenler işmi verdi yineSabah sabah başlama sendeotur oturduğun yerde
iki dakikada işimi hallettim geldim buralardayım artık on dakkalığınaAaa kaçırdın vlla yine kaybolup gittin Annenler işmi verdi yine
Geceleri odun kesiyor sanırım sabah uyuması ondan@Thequeer @Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?