Yani bacım konsun da eniştemizin şu gözü dışarılara kaymasın artık
Yani bacım konsun da eniştemizin şu gözü dışarılara kaymasın artık
Gereksiz bir ön yargı yaptığımı anladım, O'nunla iyi anlaşacağımızı düşünüyorum.
@destere izlemek sana iyi gelmiş Forumun Tolga Çeviği sonuctaGereksiz bir ön yargı yaptığımı anladım, O'nunla iyi anlaşacağımızı düşünüyorum.Son 1 aydır Tolga Çevik içeren şeyler izliyorum, içimdeki sapık tekrar ortaya çıktı.
![]()
![]()
Oklava sokmak lazım onun gözüne anca öyle kaymaz cnmYani bacım konsun da eniştemizin şu gözü dışarılara kaymasın artık![]()
Kereste'nin, Tolga Çevik düzeyine gelebilmesi için 76 fırın ekmek yemesi lazım.@destere izlemek sana iyi gelmiş Forumun Tolga Çeviği sonucta![]()
![]()
@Harunnn60 @Forumdash @cookies
Oklava sokmak lazım onun gözüne anca öyle kaymaz cnm![]()
![]()
![]()
Aşkım valla neresine sokuyorsan sok oklavayı artık@destere izlemek sana iyi gelmiş Forumun Tolga Çeviği sonucta![]()
![]()
@Harunnn60 @Forumdash @cookies
Oklava sokmak lazım onun gözüne anca öyle kaymaz cnm![]()
![]()
![]()
Tam sitres atıp kafanı toparladığını söylüyordun aynı anda @cookies geldi bu konuyu gözüne soktu cnm şimdide kedi gibi kaçmışŞu destere'yi şımartmayın diyorum size![]()
![]()
Sana hiç geri dönmemezlik yaptim mi yaa :/ Kimseye de öyle saygısız bi davranişta bulunmam
Bu filmi izleyelim etkinliğikte var hemdestere ben Forumdash film izlerken ortada Forumdash ama bu durumda sanada iyilik yapmış oluyor Harun![]()
![]()
![]()
İkiside sapık işte cnm daha neKereste'nin, Tolga Çevik düzeyine gelebilmesi için 76 fırın ekmek yemesi lazım.![]()
Ama seviye farkı var, önemli.İkiside sapık işte cnm daha ne![]()
![]()
![]()
Hahahah başka türlü akıllanacağı yokAşkım valla neresine sokuyorsan sok oklavayı artık![]()
Aaa etkinlikte varsa bak alt yazı dublaj varmı izleyelim ama konusu gözüme çarpmadı forumdaSana hiç geri dönmemezlik yaptim mi yaa :/ Kimseye de öyle saygısız bi davranişta bulunmam
Bu filmi izleyelim etkinliğikte var hem@Harunnn60 sonradan izlesin kabasakal nasılsa
Film bitince odaya dalar
![]()
Ben gidiyorum ya kadir kıymet bilin birisi vardır elbetTam sitres atıp kafanı toparladığını söylüyordun aynı anda @cookies geldi bu konuyu gözüne soktu cnm şimdide kedi gibi kaçmış![]()
![]()
@Forumdash
Biz orda da bekliyoruz seniBen gidiyorum ya kadir kıymet bilin birisi vardır elbet![]()
Puanlar umutlandırıcı ama ne kadar güvenilir bilemedimHahahah başka türlü akıllanacağı yok![]()
.A
Sapık ile uğraşmak çok zor![]()
![]()
Aaa etkinlikte varsa bak alt yazı dublaj varmı izleyelim ama konusu gözüme çarpmadı forumda![]()
Her yıl forumun komedyeni seçiliyor amaAma seviye farkı var, önemli.![]()
Küçücük forumda seçilmesinin önemi yok.Her yıl forumun komedyeni seçiliyor ama![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 Kankilik teklifi edebilir sana bu geceKüçücük forumda seçilmesinin önemi yok.Gazlamayın şunu, havalara girebilir.
![]()
yat artık
Harun Bey benimle pek irtibat halinde değil.
Egolu itirafımıHarun Bey benimle pek irtibat halinde değil.Haftaya havalı davrandığına dair bir itiraf yapayım da aklı başına gelsin.
![]()