Ayştayn
@Harunnn60 la neler oluyor anlat bana hemen
@destere İle görüşmemi istemiyor sen diyorsun ad koyalım Yine kendini dağa bayıra vuracakAyştayn
Kayışı koparıcam onu istiyorsun@destere İle görüşmemi istemiyor sen diyorsun ad koyalım Yine kendini dağa bayıra vuracak
@destere yle senin olayın dillere destan bir olay öyle bi anda silip atamayız@destere İle görüşmemi istemiyor sen diyorsun ad koyalım Yine kendini dağa bayıra vuracak
@destere yle senin olayın dillere destan bir olay öyle bi anda silip atamayız
Kayışı koparıcam onu istiyorsun
@Harunnn60 Bu aralar Kabasakalı oynuyor rol gereği @destereiçerledin mi kız yoksa @Harunnn60
Heh hikayeyi de yazdı Çiğdem Hanım
Hikaye konsuna örnek verdim @Çiğdem- ben ve @destere 3ümüz aynı koltukta film izliyoruz ve ben ortadayım kıpırdamam yasak Sen en azından kabasakalsın, senin bi höd söd etme hakkın var ben sus pusAaa nerede.
Bu @Çiğdem- eski arkadaşlarına bunlarımı reva görüyor. Benim kıymetimi anla işte forumdash.
@destere i alıp gideyim sende rahat etİşte beklediğim konu ve an. Forum tarihine çağ atlatabilir bu mesele. Kaçınılmaz olay elbette yaşanacak,
@Çiğdem- bunu mu reva gördünüz forumdaşa
destere ben Forumdash film izlerken ortada Forumdash ama bu durumda sanada iyilik yapmış oluyor HarunAaa nerede.
Bu @Çiğdem- eski arkadaşlarına bunlarımı reva görüyor. Benim kıymetimi anla işte forumdash.
Şu destere'yi şımartmayın diyorum sizedestere ben Forumdash film izlerken ortada Forumdash ama bu durumda sanada iyilik yapmış oluyor Harun