Yani bacım konsun da eniştemizin şu gözü dışarılara kaymasın artık
Yani bacım konsun da eniştemizin şu gözü dışarılara kaymasın artık
Gereksiz bir ön yargı yaptığımı anladım, O'nunla iyi anlaşacağımızı düşünüyorum.
@destere izlemek sana iyi gelmiş Forumun Tolga Çeviği sonuctaGereksiz bir ön yargı yaptığımı anladım, O'nunla iyi anlaşacağımızı düşünüyorum.Son 1 aydır Tolga Çevik içeren şeyler izliyorum, içimdeki sapık tekrar ortaya çıktı.
Oklava sokmak lazım onun gözüne anca öyle kaymaz cnmYani bacım konsun da eniştemizin şu gözü dışarılara kaymasın artık
Kereste'nin, Tolga Çevik düzeyine gelebilmesi için 76 fırın ekmek yemesi lazım.@destere izlemek sana iyi gelmiş Forumun Tolga Çeviği sonucta@Harunnn60 @Forumdash @cookies
Oklava sokmak lazım onun gözüne anca öyle kaymaz cnm
Aşkım valla neresine sokuyorsan sok oklavayı artık@destere izlemek sana iyi gelmiş Forumun Tolga Çeviği sonucta@Harunnn60 @Forumdash @cookies
Oklava sokmak lazım onun gözüne anca öyle kaymaz cnm
Tam sitres atıp kafanı toparladığını söylüyordun aynı anda @cookies geldi bu konuyu gözüne soktu cnm şimdide kedi gibi kaçmışŞu destere'yi şımartmayın diyorum size
Sana hiç geri dönmemezlik yaptim mi yaa :/ Kimseye de öyle saygısız bi davranişta bulunmam
Bu filmi izleyelim etkinliğikte var hemdestere ben Forumdash film izlerken ortada Forumdash ama bu durumda sanada iyilik yapmış oluyor Harun
İkiside sapık işte cnm daha neKereste'nin, Tolga Çevik düzeyine gelebilmesi için 76 fırın ekmek yemesi lazım.
Ama seviye farkı var, önemli.İkiside sapık işte cnm daha ne
Hahahah başka türlü akıllanacağı yokAşkım valla neresine sokuyorsan sok oklavayı artık
Aaa etkinlikte varsa bak alt yazı dublaj varmı izleyelim ama konusu gözüme çarpmadı forumdaSana hiç geri dönmemezlik yaptim mi yaa :/ Kimseye de öyle saygısız bi davranişta bulunmam
Bu filmi izleyelim etkinliğikte var hem@Harunnn60 sonradan izlesin kabasakal nasılsaFilm bitince odaya dalar
Ben gidiyorum ya kadir kıymet bilin birisi vardır elbetTam sitres atıp kafanı toparladığını söylüyordun aynı anda @cookies geldi bu konuyu gözüne soktu cnm şimdide kedi gibi kaçmış@Forumdash
Biz orda da bekliyoruz seniBen gidiyorum ya kadir kıymet bilin birisi vardır elbet
Puanlar umutlandırıcı ama ne kadar güvenilir bilemedimHahahah başka türlü akıllanacağı yok.A
Sapık ile uğraşmak çok zor
Aaa etkinlikte varsa bak alt yazı dublaj varmı izleyelim ama konusu gözüme çarpmadı forumda
Her yıl forumun komedyeni seçiliyor amaAma seviye farkı var, önemli.
Küçücük forumda seçilmesinin önemi yok.Her yıl forumun komedyeni seçiliyor ama
@Harunnn60 Kankilik teklifi edebilir sana bu geceKüçücük forumda seçilmesinin önemi yok.Gazlamayın şunu, havalara girebilir.
yat artık
Harun Bey benimle pek irtibat halinde değil.
Egolu itirafımıHarun Bey benimle pek irtibat halinde değil.Haftaya havalı davrandığına dair bir itiraf yapayım da aklı başına gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?