destere 65.000'ler Kulübünde!

kim olsaydi ayni tepkiyi verirdim.
Hatirlarsan birine kutlama konusu acmistim ve forumdaki ilk konumdu. sokak sanati paylasmisti birseyler ben tepki göstermistim ve sizde sanata saygisi yok lafi etmistiniz

peki sen bilirsin.
iyi geceler

@destere kafaya oklava yeme pahasına sana bu güzide hediyeleri sunuyorum, sana da kulübüne de lanet olsun

@destere kafaya oklava yeme pahasına sana bu güzide hediyeleri sunuyorum, sana da kulübüne de lanet olsun

işte hep bunlarla gel hepsi birbirinden muhteşem
zaten @Çiğdem- e söyleyeceğim bu tarz resimlerle beni bozuyorsunuz
ben aslında içten içe çok saf temiz kalpli vede tek eşliliğe inanan biriyim, ama alternatif çok olunca haliyle poligamiye ilgi ve alakam artıyor
)

Tebrikler lanet olası pislik. Artık şu lanet çeneni kapat ve git forumdan dostum.

Neyse Emir'e oy vermediğin için sana acayip kinliyim. O yüzden Emir hediye edeceğim sana.
Güzel kıyak oldu.

Tebrikler lanet olası pislik. Artık şu lanet çeneni kapat ve git forumdan dostum.

Neyse Emir'e oy vermediğin için sana acayip kinliyim. O yüzden Emir hediye edeceğim sana.
Güzel kıyak oldu.

kahrolası topaç emir karpuzunuda al bir yerine çal
bu berbat kazma tebrikten sayılmaz
yeni ve temiz bir sayfa aç tekrar tebriğe yanaş yoksa tüm beddularım senin üstüne olacak

Tebrikler destere.
teşekürler

kahrolası topaç emir karpuzunuda al bir yerine çal
bu berbat kazma tebrikten sayılmaz
yeni ve temiz bir sayfa aç tekrar tebriğe yanaş yoksa tüm beddularım senin üstüne olacak

teşekürler

Etsen kaç yazar. Şükret bence en iyi hediyeyi ben verdim yine.

Rica ederim mutlu olmana sevindim.

aaaa @Harunnn60 da hatırlatmıyor hiç ayoll dur sana musti hediye edeyim oanı beklediğini bliyorum @destere

sana natalia ile bir şarkımızı hediye ediyorum

@Bully benim uyumuma bekliyordun demek bunlar ne ayoll

Ahan da kaçamadık oklavadan, lanet olsun sana @destere niye etiketliyorsun kızı, ben özellikle onun uyumasını beklemiştim

Neyse destere'yi daha da yoldan çıkardım iyi oldu şimdi yiyin birbirinizi
biz onu hacca göndermeye çalısıyoruz sen ne ediyorsun şu kıyafet nasıl yakısıcak birde sakal bırakır şöyle ertuğrul dizisindeki gibi
@Harunnn60

aaaa @Harunnn60 da hatırlatmıyor hiç ayoll dur sana musti hediye edeyim oanı beklediğini bliyorum @destere

sana natalia ile bir şarkımızı hediye ediyorum

natalia muhteşem ama natalia hatrına senin sandalyeyi görmezden gelebiliriz

Ahan da kaçamadık oklavadan, lanet olsun sana @destere niye etiketliyorsun kızı, ben özellikle onun uyumasını beklemiştim

Neyse destere'yi daha da yoldan çıkardım iyi oldu şimdi yiyin birbirinizi
bana bir tehtit yok oklavayı sana çekmiş
ben mutluyum şu an

@destere 2-3 gündür sarmıyor bana aman sus.
şu konunun etkisi bir geçsin zaten iki günde pek etkisi kalmaz üstümde ondan sonra sana saydırmaya devam ederim lady gaga

Hhahaha sonunda sana musti beğendirdik

Çiğdem'in sana hacılı elbisesini beğendin mi.