Ms konusunda bende destereyi imana getirelim bu ramazanda demiştim aynı düşünmüşüsüz
Forumun yaramaz çapkın çocuğu @destere 65.000'ler kulübüne girdi.
İşte yeni kulübünde yeni hediyelerin;
Buda ince mesajlı benim hediyemmm. Haziran ayı yaklaşıyor.
harikasın @harunnn60 ve hediyelerde muhteşem konuyu açan eline yüzüne orana burana sağlık )Forumun yaramaz çapkın çocuğu @destere 65.000'ler kulübüne girdi.
İşte yeni kulübünde yeni hediyelerin;
Buda ince mesajlı benim hediyemmm. Haziran ayı yaklaşıyor.
tüm hediyeler muhteşem ama maggie bir başka muhteşem tam 12 den vurmuşsun
teşekürler görümcek hep beraber nice mesajlara diyelimForumumuzun neşesi, olmazsa olmazı elticim @destere'yi kutlarım, nice mesajlara. 😉 Mobil olduğum için hediyeyi yarın vericem..
bunun içine girsemde ben ben olmaya devam edeceğim nasıl olsa bizi elbise bozamaz kolay kolayhhahaha ince mesajına bayıldım cnm
benimde hediyem inş ramazandan sonra haccada yollarız zaten foruma ara verme zamanıda geliyor @destere
tebrik etme inceliğini gösterecek kadar harika olsanda hediye olarak kalın bişeyi bana reva görmeni kınım kınım kınıyoruz )Nice sıva dolu mesajlar dilerim Artık sana bir kısmet bulma zamanı geldi sıvacılar arasında ilk seni evermeyi düşündük diğer sıva erbapları olarak. Kararımıza itiraz etme gibi bir lüksün yok şimdiden söyleyeyim. Hediyemiz de tam olarak bu. Sana uygun kısmeti belirledik ve yengemizi telli duvaklı bir gelin yapmak için çalışmalara başladık Allah ayırmasın buyur;
@MEnes @MasacRE-
rica ederim. Bu gece yoklugun belli oldu.teşekürler @Dosi hediyeler harika
senin vereceğin hediyelerden pek bir beklentim yok ama yinede bir dene zararı yok nasıl olsa )
tepkimde haklıyım sana küskün değilim ama haklıyım ?rica ederim. Bu gece yoklugun belli oldu.
bir tepki gördük nihayet
Neyini beğenmedin ceylan gibi hatun seçtik sana Bizzat ben buldum saha çalışmalarını kendim yaptımtebrik etme inceliğini gösterecek kadar harika olsanda hediye olarak kalın bişeyi bana reva görmeni kınım kınım kınıyoruz )
küstün baya hiç küsmedim deme.tepkimde haklıyım sana küskün değilim ama haklıyım ?
Geçende Otilia'yı hediye etmiştim sana, bakalım bu sefer ne çıkacak bahtınatepkimde haklıyım sana küskün değilim ama haklıyım ?
@Bully serenayın sümüksüz bir resmini hediye olarak kabul edebilirim artık türbüşon gelmesinde ne olursa olsun havasındayım
la sanki çok büyük iş başarmış gibi birde ben buldum ben buldum demiyormu sanki arşimet evreka evreka diye suyun kaldırma kuvvetini bulmuş mübarekNeyini beğenmedin ceylan gibi hatun seçtik sana Bizzat ben buldum saha çalışmalarını kendim yaptım
İnsan bi teşekkür eder millet bir taneyi zor buluyor ben sana dörtyüz elli kiloluk hayat arkadaşı buldum Şevkimi kırdın bundan gayri sana hediye mediye verirsem beni zenciler dürtüklesinla sanki çok büyük iş başarmış gibi birde ben buldum ben buldum demiyormu sanki arşimet evreka evreka diye suyun kaldırma kuvvetini bulmuş mübarek
aha şu gugıl a kız yaz yüzbinlerce güzel şey bulursun gittin kurbağanın birinimi buldun evde kalırım daha iyi hatta @xemrexxx nin parlakları bile senin bulduğundan daha hallice
konu sahibi mesajımdan rahatsız olursa konuya yazmam bu insanlara olan saygımdan dolayıdır konu sahibi yerine oraya yazan herhangi bir arkadaş yazsaydı o mesajı pek dikkate almazdım ama konu sahibi rahatsız olunca bizde odun değiliz o konuya yazmayız olur biterküstün baya hiç küsmedim deme.
Hakli haksiz bilemem ama @Doğu nun yaptigi gibi gizleyebilirsin dedim olmamisi atabilirsin ama tüm gün benle konusmadin
evet birde yarışmanın finalleride yaklaşıyorki muhteşem bir hediye olması şartGeçende Otilia'yı hediye etmiştim sana, bakalım bu sefer ne çıkacak bahtına
Parlak hediye ederdim de işte, jürisin maalesef kötü dönüşleri olabilir
hediyelerin bu tarz olacaksa şevkinin kırılması muhteşem olmuş umarım bir daha şevkin belini doğrultamazİnsan bi teşekkür eder millet bir taneyi zor buluyor ben sana dörtyüz elli kiloluk hayat arkadaşı buldum Şevkimi kırdın bundan gayri sana hediye mediye verirsem beni zenciler dürtüklesin