Bizim dizinin sezonu 24 bölüm 5 sezondan sen hesap et artık. Her bölümde en az şöyle bir sahnesi var. Hala benimle yarışmaya aklın kesiyor mu?
Eşit şartlarda yarışmıyoruz. Sen diziyi izlemişsin ben Mad Men'i izlemedim.Bizim dizinin sezonu 24 bölüm 5 sezondan sen hesap et artık. Her bölümde en az şöyle bir sahnesi var. Hala benimle yarışmaya aklın kesiyor mu?
Ben ilk 3 sezonunu izledim ama yok sexy sahnesi. Geçtiğimiz günlerde nette sadece GQ'ya soyunduğu videoyu bulabilmiştim. Ona da soyunmak denmez iç çamaşırlı falan.Eşit şartlarda yarışmıyoruz. Sen diziyi izlemişsin ben Mad Men'i izlemedim.
Tamam sen kazandın.Ben ilk 3 sezonunu izledim ama yok sexy sahnesi. Geçtiğimiz günlerde nette sadece GQ'ya soyunduğu videoyu bulabilmiştim. Ona da soyunmak denmez iç çamaşırlı falan.
Geçtiğimiz günlerde başka bir video bakıyordum, biliyorsun vimeo'da sansür yok. Buna rastalamıştım.Sen bunları nereden buldun.
Bizim dizinin sezonu 24 bölüm 5 sezondan sen hesap et artık. Her bölümde en az şöyle bir sahnesi var. Hala benimle yarışmaya aklın kesiyor mu?
Tamam.Teşekkürler Listeye 2 dizi katıldı.Chuck.
Sende benim gibi liste mi oluşturuyorsun. Umarim listendekileri izlersin yoksa @destere den çekeceğin var.Tamam.Teşekkürler Listeye 2 dizi katıldı.
1- Chuck
2-Quantico
Bir de @GunesinOglu nun The100'ü olabilir
Şİmdi.Bu akşam resimleri görünce liste oluşturma zamanımın geldiğini anladım )
@destere bunlardan bahsetmiyordu önceden görseydim en azından ilk bölümlerine bakardım
Yine açılmıyor.Vimeo her bilgisayarda açılmıyor galiba. Yani benimkinde açılmıyorŞİmdi.
Videoyu indirdim Youtube hesabım olsa yüklerdim, gece yine bir çözümüne bakarım.Yine açılmıyor.Vimeo her bilgisayarda açılmıyor galiba. Yani benimkinde açılmıyor
Neyse sende boşuna zaman harcama,kalsın
Tamam dizisinde görürüz artıkVideoyu indirdim Youtube hesabım olsa yüklerdim, gece yine bir çözümüne bakarım.