teşekürlerTebrikler.
sana teşekür yok tebrik bile etmemişsinhahahha beren destereyi görünce hayırrrr diye bağrıyor sankı fotoda
teşekürlerTebrikler.
sana teşekür yok tebrik bile etmemişsinhahahha beren destereyi görünce hayırrrr diye bağrıyor sankı fotoda
tebriik ederim cnm zirvede görmeyi bekliyoruz seni 🙂🙂teşekürler
sana teşekür yok tebrik bile etmemişsin
şimdi oldu işte )tebriik ederim cnm zirvede görmeyi bekliyoruz seni 🙂🙂
Fotorafı kim değiştirmiş?TEŞEKÜRLER ARKADAŞLAR
KIZIN RUHUNDAKİ GÜZELLİK YÜZÜNE YANSIMIŞ
değişmemişki ? berenin baştan konudaki resmi bu değilmiydi ?Fotorafı kim değiştirmiş?
Yok valla o değildi kızma ama çirkin bir fotorafı vardı @ABAY_06 sana güzellik yapmış.değişmemişki ? berenin baştan konudaki resmi bu değilmiydi ?
Bu resim daha iyiydi değiştirdimYok valla o değildi kızma ama çirkin bir fotorafı vardı @ABAY_06 sana güzellik yapmış.
Bu resim daha iyiydi değiştirdim
bu süper vallahi en iyisi bence )Yok valla o değildi kızma ama çirkin bir fotorafı vardı @ABAY_06 sana güzellik yapmış.
Tuba'yı koycaktım ama koymadımbu süper vallahi en iyisi bence )
zaten berenin çirkin resmi yok kız doğuştan elmas parçası ay yüzlü )
Bi önceki resim güzel olsa değiştirmez di,sivilce doluydu yüzübu süper vallahi en iyisi bence )
zaten berenin çirkin resmi yok kız doğuştan elmas parçası ay yüzlü )
niye bana küfretsen daha iyiydi )Tuba'yı koycaktım ama koymadım
kızın sivilcesi bile güzel pemboş pemboşBi önceki resim güzel olsa değiştirmez di,sivilce doluydu yüzü
Niye yani fenamı olurduniye bana küfretsen daha iyiydi )
Öyle diyorsan problem yok,ben arkadaşlarımın tercihlerine saygı duyarım olumsuz söz çıkmaz ağzımdanniye bana küfretsen daha iyiydi )
kızın sivilcesi bile güzel pemboş pemboş
herkesin kalbinde bir prenses yatar bizimkisi beren saatNiye yani fenamı olurdu
Takılıyorum ya Beren'i koyacaktım zaten aerık sümbülünkine koyarızherkesin kalbinde bir prenses yatar bizimkisi beren saat
sen tubayı @sürgünüm ün sayfasına koysan sorun olmaz ama bende abes kaçardı )
Hacı insan Beren'ci olunca Tuba'dan nefret mi etmesi gerekiyor.herkesin kalbinde bir prenses yatar bizimkisi beren saat
sen tubayı @sürgünüm ün sayfasına koysan sorun olmaz ama bende abes kaçardı )
nefret ettiğimi söylersen çarpılırsın tubayı da çok severim ama bir numaram beren saat tir nefret kelimesi bizde yoktur heleki bir bayandan nefret etmek benim kitabımda yazmaz tüm bayanlar çiçektir )Hacı insan Beren'ci olunca Tuba'dan nefret mi etmesi gerekiyor.
@xemrexxx nin kutlama sayfasına gül ağa resmi koyarsınTakılıyorum ya Beren'i koyacaktım zaten aerık sümbülünkine koyarız
Ben senin kalbide kötülük olmadığını biliyorum zaten Ne varsa dilinde varnefret ettiğimi söylersen çarpılırsın tubayı da çok severim ama bir numaram beren saat tir nefret kelimesi bizde yoktur heleki bir bayandan nefret etmek benim kitabımda yazmaz tüm bayanlar çiçektir )
@xemrexxx nin kutlama sayfasına gül ağa resmi koyarsın