Bak evlenmesini kabul edimiyorsun. Hala çocugu mazlum olarak görüyorsunabileri haklamamiştir evlendirmiştir belki
hastanede falan yatıyordur dayak yemniştir gelir herhaldeAnnesi bile adamın adını bu kadar anmıyordur eminim.
Bak evlenmesini kabul edimiyorsun. Hala çocugu mazlum olarak görüyorsunabileri haklamamiştir evlendirmiştir belki
hastanede falan yatıyordur dayak yemniştir gelir herhaldeAnnesi bile adamın adını bu kadar anmıyordur eminim.
Sevgi izi yaptıralım bu oğlanahastanede falan yatıyordur dayak yemniştir gelir herhalde
biz ilanımızı verdik vlla bizimki daha güzelSevgi izi yaptıralım bu oğlana
Adam ortalıkta yok neyi şımarcakŞımartmayın şu cocuğu diyorum size
muhtemelen hiç destere diye seslenmemiştir hayatı boyunca.Annesi bile adamın adını bu kadar anmıyordur eminim.
Soğuk espiri yapmamuhtemelen hiç destere diye seslenmemiştir hayatı boyunca.
ama herkes yapıyorSoğuk espiri yapma(((
Hortlatma şu konuyuaklıma komik bir caps daha geldi @mrt-06 daha uzmanlık alanı gibi duruyor sankı @Harunnn60 da yapabilir ama @XanTier de yapabilir bir ara çıtlatırım ben size
Merak ettim, en son ölüm ilanı düşünüyorduk.
Merak ettim, en son ölüm ilanı düşünüyorduk.
ölüm ilanını @Harunnn60 düşlüyorHortlatma şu konuyu
Şaşırdım bende diyorum kendi kendime bu kız nasıl olmusta becerebilmis bu resim işini ilanı da güzel yapmış diyorum içimden ama oysa ki durum coooook farkliymis.. Offffffffff numara kız numarası arkadaşlar aramaniza hiç gerek bile yok ne umdum da ne buldum yaa sen gel o kadar 40 milyon erkek içersinde @Çiğdem- in numarasını ara :'( Zaten bende şans olsaydı tövbe estağfurullah kız dogarmisim.. kız sesin de güzelmiş kendin gibi ama inan olsun ki hiç dikkatimi cekmiyonuz alayinizBilindiği üzere @destere her yaz uykuya yatar son baharda gelirdi , ama kasım ayına girmesine rağmen hala uyanıp gelmedi.İlanımızı yazıcıdan çıkarıp olduğunuz çevreye asınız fotosuda mevcut
@Harunnn60 a ilan için teşekkürler fikir bana ilan Haruna aittir.
Biz deyip TE kendini işin içine katma bari ! Utanmıyor musun sen hiç ??Bence biz dört dörtlük insanlarız
yaa inanmayan @Billy Kane @S.G.A.T. @Yiğitt @XanTier görsünlerŞaşırdım bende diyorum kendi kendime bu kız nasıl olmusta becerebilmis bu resim işini ilanı da güzel yapmış diyorum içimden ama oysa ki durum coooook farkliymis.. Offffffffff numara kız numarası arkadaşlar aramaniza hiç gerek bile yok ne umdum da ne buldum yaa sen gel o kadar 40 milyon erkek içersinde @Çiğdem- in numarasını ara :'( Zaten bende şans olsaydı tövbe estağfurullah kız dogarmisim.. kız sesin de güzelmiş kendin gibi ama inan olsun ki hiç dikkatimi cekmiyonuz alayiniz
Biz deyip TE kendini işin içine katma bari ! Utanmıyor musun sen hiç ??
Erkek demiyorlar mıydıyaa inanmayan @Billy Kane @S.G.A.T. @Yiğitt @XanTier görsünlersenle sohbet etmekte güzeldi@Harunnn60 @mrt-06
arayıp görmek lazım çocuk aradıErkek demiyorlar mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?