SanadaAaa ben kaçıyorum artık bu geceki mesaiyide tamamladık Cicili bicili rüyalar
SanadaAaa ben kaçıyorum artık bu geceki mesaiyide tamamladık Cicili bicili rüyalar
@Forumdash da fetöcü çıktı.Hızlı ve Öfkeli daha güzel onun hakkı yenildi ayoll Alamancıya katılıyorum @kerem
@Forumdash ın ne olduğu belli değil ismini kimliğini saklayandan korkacan Vartolu örneği gibi@Forumdash da fetöcü çıktı.
Ohaaa öğlene yakın uyuyorsun nerdeyse 😱😱😱 @Harunnn60 @Forumdash @xemrexxxgünaydın
Faruk diye biliyorum@Forumdash ın ne olduğu belli değil ismini kimliğini saklayandan korkacan Vartolu örneği gibi
Faruğu @xemrexxx takmıştı @Forumdash a Aaa gerçek adı olduna bende inanır gibiyim artık ama kendisi hala itiraf etmiyorFaruk diye biliyorum
Niye adını saklıyor ki, tuhaf.Faruğu @xemrexxx takmıştı @Forumdash a Aaa gerçek adı olduna bende inanır gibiyim artık ama kendisi hala itiraf etmiyor
Adını yaşını söylemiyor yanı kimliği gizli tutuyor oyüzden şüpheli konumundaNiye adını söylemiyor ki, gerçekten tuhaf.
IP nosundan nerede olduğunu bulabiliyorsun zaten.Adını yaşını söylemiyor yanı kimliği gizli tutuyor oyüzden şüpheli konumunda
Aaa bulursunda yanına gitmeye cesaret ister sen önden bir git bak Türkiye ye gelince zararsızsa bizide çağırIP nosundan nerede olduğunu bulabiliyorsun zaten.