Derviş Garip Dizisine Bomba Transfer !

Pt1'e olmaz bu yahu.

Pazartesi
20.00 Yalan Dünya
22.00 Monk

Bu şekilde olmalı bence.

Amerika'daki CBS gibi pazartesi akşamını komedi akşamı yapabilirler.
Monk dizisinin A/B`de zirve şansı olabilir bence
Tabii fragmanı falan görmeden net konuşamam ama tahminim o yönde. Bu yüzden Pazartesi yapmalarının bi anlamı olmaz
Cuma iyidir bence. Zaten Arka Sokaklar PT2`de de olsa 8-9 reyting alır. Hatta daha da yükselir

Aynen ab grubu böyle komedileri seviyor . Ab grubunda zirveye oynayabilir .

Ersin Korkut'u severim ama oyunculuk yeteneği tartışılır. Aslında Ersin Korkut yerine yancı olarak Bülent Çolak yani namı diğer Ulvi olsa daha iyi olurdu.

ÇGHB'den çıkanlar yeni dizilerinde hep başarısız oldular inşallah bu da onlara dahil olmaz.

Dizi bence de PT2'de olacak. İnşallah Cuma PT2 olur. Haftaiçi PT2 olursa izlemek sorun olabilir.

bu dizi trt de denendi. daha önce kemal sunal oynadı tutmadı. en son sen kimsin sinema filminde işlendi . pek olmadı. şimdi olmasıda zor görünüyor . bakalım ne çıkacak

Ben bu konuya girerken keşke Ulvi olsa diye düşündüm ama...

bu dizi trt de denendi. daha önce kemal sunal oynadı tutmadı. en son sen kimsin sinema filminde işlendi . pek olmadı. şimdi olmasıda zor görünüyor . bakalım ne çıkacak

Sen Kimsin iyi izlendi hatta 2. filmi çıkacaktı

Sen Kimsin gişede iyi iş yaptı aslında senaryo daha iyi olsa daha da iyi olabilirdi.

Bu dizinin senaryosu hazır ve 8 sezon sürüp 7.8 imdb puanı aldığına göre iyidir diye düşünüyorum. Yeter ki iyi uyarlansın.

senaryo iyi olursa belki tutar. hem uyarlama hem komedi çok zorlanacak. sen kimsin tolga çevik çektiğinden ızledın yoksa pek iyi d değildir aynı berlin kaplanı gibi

"Sen Kimsin?" birleşmesini hitap olarak anladım