Monk dizisinin A/B`de zirve şansı olabilir bencePt1'e olmaz bu yahu.
Pazartesi
20.00 Yalan Dünya
22.00 Monk
Bu şekilde olmalı bence.
Amerika'daki CBS gibi pazartesi akşamını komedi akşamı yapabilirler.
Monk dizisinin A/B`de zirve şansı olabilir bencePt1'e olmaz bu yahu.
Pazartesi
20.00 Yalan Dünya
22.00 Monk
Bu şekilde olmalı bence.
Amerika'daki CBS gibi pazartesi akşamını komedi akşamı yapabilirler.
Monk dizisinin A/B`de zirve şansı olabilir benceTabii fragmanı falan görmeden net konuşamam ama tahminim o yönde. Bu yüzden Pazartesi yapmalarının bi anlamı olmaz
Cuma iyidir bence. Zaten Arka Sokaklar PT2`de de olsa 8-9 reyting alır. Hatta daha da yükselir
![]()
Ersin Korkut'u severim ama oyunculuk yeteneği tartışılır. Aslında Ersin Korkut yerine yancı olarak Bülent Çolak yani namı diğer Ulvi olsa daha iyi olurdu.![]()
ÇGHB'den çıkanlar yeni dizilerinde hep başarısız oldular inşallah bu da onlara dahil olmaz.![]()
Dizi bence de PT2'de olacak. İnşallah Cuma PT2 olur. Haftaiçi PT2 olursa izlemek sorun olabilir.![]()
Bu dizi`nin tutmasıne kesin gözle bakıyorum. BBEB böyle iyi gitmeye devam ederse, Cuma olur. Yoksa, haftsonu yayınlanır
bu dizi trt de denendi. daha önce kemal sunal oynadı tutmadı. en son sen kimsin sinema filminde işlendi . pek olmadı. şimdi olmasıda zor görünüyor . bakalım ne çıkacak
Bu sefer eminim. İntikam`da emin olduğum gibiBöyle konuşma bak dizi tutmazsa bu yorumunu bulur paylaşırlar yine.![]()
bu dizi trt de denendi. daha önce kemal sunal oynadı tutmadı. en son sen kimsin sinema filminde işlendi . pek olmadı. şimdi olmasıda zor görünüyor . bakalım ne çıkacak
Sen Kimsin gişede iyi iş yaptı aslında senaryo daha iyi olsa daha da iyi olabilirdi.
Bu dizinin senaryosu hazır ve 8 sezon sürüp 7.8 imdb puanı aldığına göre iyidir diye düşünüyorum. Yeter ki iyi uyarlansın.![]()
Sen Kimsin gişede iyi iş yaptı aslında senaryo daha iyi olsa daha da iyi olabilirdi.
Bu dizinin senaryosu hazır ve 8 sezon sürüp 7.8 imdb puanı aldığına göre iyidir diye düşünüyorum. Yeter ki iyi uyarlansın.![]()