Deri Tanıtım Grubu, MY Kösem'e Sponsor Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
160,030
Puanı
1,060
Muhteşem Yüzyıl zamanı Narenciye Tanıtım Grubu diziye sponsor olmuş.Türk ürünlerinin dünyaya tanıtılması için Meryem Uzerli ve Halit Ergenç reklam filminde oynamış ve reklam filmi 40'dan fazla ülkede yayınlanmıştı.

Şimdi ise Deri Tanıtım Grubu , MY Kösem'e sponsor oldu. Dizide kullanılan deri ve ayakkabılar DTG'den temin edildi.

Kendilerini bu başarılı seçimlerinden dolayı tebrik ederiz...
dtg-kosem-slider-1.jpg kosem_deri.png

@destere @sürgünüm @Çiğdem- @mrt-06 @sokak sanati @Bully @Yiğitt @denizz19 @ABAY_06 @GunesinOglu @eskici @cookies @vadikızı @Aserat @Harunnn60 @ozgur2113

Bu reytinglerle yakında "Urfalı Hasan Usta Kebap Evi" de diziye sponsor olursa şaşırmayın. :A

O senaryoya eklenen HES projesi yüzünden izleyici kaybetti. :(
Sevdaluk bence bu sezon başlamalıydı hatta Pazar günü rahatlıkla zirvede olurdu en boş gün. :) Ama HES değil de senaryo keşke en baştan dolu olsaydı 3. bölüm itibariyle gittikçe ivme kaybetti...

Sevdaluk bence bu sezon başlamalıydı hatta Pazar günü rahatlıkla zirvede olurdu en boş gün. :) Ama HES değil de senaryo keşke en baştan dolu olsaydı 3. bölüm itibariyle gittikçe ivme kaybetti...
Sağlık olsun ya diziden çok kadroya yazık oldu aslında çünkü son dönemlerin en iddialı kadrosuydu. Yeni bir Karadeniz dizisi gelir belki. :D Ama HES yanlış bir senaryo taktiğiydi. En az 2 bölüm sürdürülmeliydi. :(

Sağlık olsun ya diziden çok kadroya yazık oldu aslında çünkü son dönemlerin en iddialı kadrosuydu. Yeni bir Karadeniz dizisi gelir belki. :D Ama HES yanlış bir senaryo taktiğiydi. En az 2 bölüm sürdürülmeliydi. :(
Sahi şuan ekranlarda hiç Karadeniz dizisi yok, şöyle Benim İçin Üzülme gibi bir dizi yapsalar keşke. :A Karadenizi severim insanını, doğasını, kültürünü, müziklerini. :)