Derbinin Adamı Sow: 1-0

Emre her zaman ki gibi kendine yakışanı yaptı brovo başka denecek hiçbir şey yok. Sonrada neden eleştiriliyor olur.

Ulan şu Bilic'i severdim ama bitti artık ne olduğunu belli etti. Her maçta Emreyle uğraşıp adamı delirtiyor.

Emenike Allah rızası için git şu takımdan. Şu adama verilen şans Weboya verilseydi liderdik şimdi.

2.yarı Emenike-Webo değişikliği maçı bize getirir ama o da olmayacak gibi. Emenike oyundan çıkmadıkça her geçen dakika bizi mağlubiyete götürür.

şu emreye haddini birinin bildirmesi lazım yeminle bunla volkanı döven futbolcunun en büyük hayranı olurum mesela sabri reis zaten en sevdiğim isimlerden biri volkana verdiği ayarla 1 numaram oldu gerçi emreye de ayar vermişti reis unutmuşum :kiki: ah melo bigün patlayacak ama o gün ne zaman olur bilmiyorum

kaleci değişikliği nedense 4-3 lük maçı hatırlattı bana :D hadi lan beşktaş ilk defa yenmeni istiyorum bi işe yara artık :D

emenike olayını merak ettim özet 11 gibi gösterilir heralde

@Polat Şaşmaz aga acil sağlam link lazım özelden yollasana

şu emreye haddini birinin bildirmesi lazım yeminle bunla volkanı döven futbolcunun en büyük hayranı olurum mesela sabri reis zaten en sevdiğim isimlerden biri volkana verdiği ayarla 1 numaram oldu gerçi emreye de ayar vermişti reis unutmuşum :kiki: ah melo bigün patlayacak ama o gün ne zaman olur bilmiyorum

kaleci değişikliği nedense 4-3 lük maçı hatırlattı bana :D hadi lan beşktaş ilk defa yenmeni istiyorum bi işe yara artık :D

emenike olayını merak ettim özet 11 gibi gösterilir heralde

@Polat Şaşmaz aga acil sağlam link lazım özelden yollasana
Bizim sağlam link bugün arızalı kıyıda köşede bir linki buldum onla idare ediyorum intenet hızlıysa iyi gösterir gonderiyorum bekle aga

-Tapatalk-

@-KADİR- mac nasildi :)))) yorum ne karfes​

Cok acayip mac yillar sonrada hatirlanir kuyt da sakatlandi degisiklik hakkimizda kalmadi