Derbide van Persie'nin Gecesi: 2-0

Serdar Aziz çok büyük kumardı, beklenen hatayı yaptı. Kırmızı nasıl çıkmadı anlamadım.

Hadi Emenike ve Aatıf iyi değerlendirin şu 10 dakikayı, geniş alan bulacaksınız bol bol.

Serdar Aziz için belirlenen bonservis bedelini duyan Fikret Orman'ın cevabı "Amazon ormanlarında yeni bir Hummels mi keşfettik?" oldu. (DHA)

Güzel oyun güzel bir sonuç. Lens olsaydı düşünemiyorum. :D Roman'ı bu takıma yakıştırmasamda oda bu maçta hiç sırıtmadı.

Tertemiz galibiyet. Tebrikler Fenerbahçem. Souza bugün harikaydı, utandırıyor beni, Souza'dan hiçbir şey olmaz demiştim ama bu sene çok başka oynuyor.

Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Güzel oynadı. Maçtan sonra Volkan-Sabri olayı neydi çözemedim :D

Souza maçın gizli yıldızı. Kaç tane top kaptı sayamadım. İkinci golü de direkt ona yazabiliriz zaten. :)

Çok güzel bir galibiyet oldu. Artık Başakşehir ve Beşiktaş'ın puan kayıplarını bekleyeceğiz. :)

Harika bir galibiyet aldık. İlk yarı her ne kadar Galatasaray'ın sert futbolundan dolayı fazla atağa çıkamasak da RvP'nin klası fişi çekti. Artık Avrupa Ligi ve 2 hafta sonraki Beşiktaş maçına odaklanabiliriz :D

Jor defolsun gitsin. Bu takımda işi yok oymattığı oyuna bak hücum yapmadı takım lan maçta çıldırdım.

İmparatoru istiyoruz bu stadta şampiyonluk kupasını kaldırdığımız günleri özledik

Çok keyifsiz bir maçtı. Hücum adına iki takım da iyi şeyler yapmadı. Ama savunmada Fenerbahçe çok başarılıydı. Pozisyon vermediler nerdeyse. Tabi bunda bizim kanserlerin klasik hallerinin de etkisi vardı.

Haftalardır hücumda iyi bir şey göremiyorum takımda. Bir süreklilik bir üretkenlik yok. Yok yani yok yok yok. Takım çöp gibi oynadı resmen. Neyse artık bu yıl toparlanmamız zor. Lig uzun ama o seriyi yapacak bir hoca yok başımızda. Bu kadar çok alternatifli kurulan bir kadro bu kadar kötü yönetilirdi. Jor hiç bir şey katmadı takıma sene başından beri. Ne hücum planı var ne savunmada yapılan doğru şeyler var. Koskoca bir YOK. Bakalım nasıl altından kalkacaklar bu işin. Hayırlısı olsun.

Fenerbahçe TV: Kadıköy'de değişmeyen bir gelenek var?

Demba Ba: "Evet etkileyici ama değişmeyecek tek şey var o da Beşiktaş'ın şampiyon olacağı." :)

Gerçekten çok kötüydük. Haftalardır söylemekten dilimizde tüy bitti ama değişen hiç bir şey yok. JOR bizim gördüklerimizi göremiyor sanırım. Takımın ne bir hücum planı var, nede bir savunma planı var. Atağa çıkamıyoruz resmen. Formsuz Sneijder 11'de oynamaya devam ediyor. Podolski hala atama bekliyor yedek kulübesinde. Gerçekten çok sistemsiz bir durumdayız. Bunlara ek olarak oyuna da müdahale edemiyor. Hem edemiyor, hem geç kalıyor. Bu hoca ile şampiyonluk maalesef hayal. Evet, çok destek verdik, JOR başarılı olsun istedik ama maalesef olmuyor.

Bu sezon şampiyon olmak istiyorsak Osmanlıspor maçına kadar seri galibiyetler elde etmeliyiz. Ancak bunu yapabilecek bir hocamız yok. Bunun yanında bu takımında ruhu yok...

Kazanacağımız yok ama insan bekliyor işte. :A
Kendimi bu sonuca hazırlamıştım neyse ki, fazla bir beklentiyle izlemeyince fazla üzülmüyorsun da. :D

Tek bir gol pozisyonuna giremeden maçı tamamladık. Sabri'ye o kadar laf ediliyor ama Galatasaray adına sahada ruhunu ortaya koyan, savaşan tek kişiydi, biraz da Bruma işte ama o da tek başına bir yere kadar yani.

Serdar Aziz yaptığı penaltıya kadar iyiydi, bence onu kazanmamız gerek, zaten penaltıyı yapmasa bile bizimkiler gol falan atamazdı. :D

Riekerink bu gidişle sezon sonunu göremez, gerçi bu maç bir kıstas değil tabii biz zaten Kadıköy'de oynayamıyoruz ama son maçlarda da takım oynamıyor yani, belli ki futbolcular hocayı kaale almıyor, bu yüzden Fatih Terim gelirse hayır demeyiz, hatta iyi de olur.

Cxxaj8zWEAEjYfs.jpg