Derbide van Persie'nin Gecesi: 2-0

HeisenBerg

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,942
Puanı
910
CxuWjz2XcAAuqsT.jpg

Fenerbahçe, STSL 11. haftada evinde ezeli rakibi Galatasaray'ı ağırladı. Karşılaşmayı van Persie'nin golleriyle 2-0 kazandı.

Kısır geçen ilk yarıda Fenerbahçe 45. dakikada Şener'in asistinde van Persie'nin şık golüyle öne geçti. 2. yarı farkı arttıracak pozisyonlara girse de Fenerbahçe bunları gole çeviremedi. 78. dakikada Serdar Aziz'in hatası sonucu oluşan penaltıda van Persie bir kez daha Muslera'yı avladı. Karşılaşmanın geri kalan kısmında gol olmadı ve Fenerbahçe geleneği sürdürdü.

Fenerbahçe bu sonuçla puanını 21 yaparken, Galatasaray 20 puanda kaldı.

Son düzenleme:
GS kazanırsa (İnşAllah) ne gülerim be :D adamların övünecek birşeyi kalmayacak :F

GS kazanırsa (İnşAllah) ne gülerim be :D adamların övünecek birşeyi kalmayacak :F
Lens tekrardan gündemde olduğu için maçı fb kazanacaktır.Lens olmasa fb bu sene ne yapardı bilmiyorum ; rezil olurlardı muhtemelen :F :F

Son düzenleme:
Eksikler var kazanacağımızı düşünüyorum. En kötü ihtimalle yenilmeyiz ama galibiyet şart. Şu maçı kazanamazsak sezon biter.

Kazanacağımız yok ama insan bekliyor işte. :A

Merakla 11'leri bekliyorum. Jor umarım kanser bir kadro çıkarmaz. Kazanabilme ihtimalimize olan inancımı koruyarak giriyorum son saatlere. Hadi hayırlısı. :A

Merakla 11'leri bekliyorum. Jor umarım kanser bir kadro çıkarmaz. Kazanabilme ihtimalimize olan inancımı koruyarak giriyorum son saatlere. Hadi hayırlısı. :A

Konuda yazan muhtemel 11 en iyi tercih olur. Umarım dediğin gibi bir saçmalık yapmaz da bu kadroyla çıkarız maça. Semih'siz Selçuk'suz oynayalım bari kaybedeceksek de böyle kaybedelim :A

Konuda yazan muhtemel 11 en iyi tercih olur. Umarım dediğin gibi bir saçmalık yapmaz da bu kadroyla çıkarız maça. Semih'siz Selçuk'suz oynayalım bari kaybedeceksek de böyle kaybedelim :A
Kesinlikle Sabri hariç en iyi kadro muhtemel yazılan kadro. Belki Podolski iyiyse Eren yerine olabilir çok formsuz çünkü kaç maçtır. Özellikle Selçuk'suz Tolga De Jong ikilisini çok merak ediyorum. Umarım iyi oynarlar da uzun zamandır savunduğum ama artık benim de bezdiğim Selçuk'tan kurtuluruz. :A

Kesinlikle Sabri hariç en iyi kadro muhtemel yazılan kadro. Belki Podolski iyiyse Eren yerine olabilir çok formsuz çünkü kaç maçtır. Özellikle Selçuk'suz Tolga De Jong ikilisini çok merak ediyorum. Umarım iyi oynarlar da uzun zamandır savunduğum ama artık benim de bezdiğim Selçuk'tan kurtuluruz. :A

Podolski için haber çıkmıştı, oynaması zor diye bağırsak enfeksiyonu mu ne geçirmiş. Maça yetişir herhalde ama büyük ihtimal 2. yarı girer oyuna.

Sabri'ye de el mahkum katlanacağız. Yerine aldıkları adamlar Sabri'den bile kötü. Cavanda da Linnes de birbirlerinden beterler. Şu mevkiye Eboue'den beri bir tane doğru düzgün futbolcu bulamadılar ya.

Son düzenleme:
Galatasaray'ın ilk 11'i: Muslera, Sabri, Hakan, Serdar Aziz, Carole, Tolga, De Jong, Bruma, Sinan Gümüş, Sneijder, Eren Derdiyok.

Podolski için haber çıkmıştı, oynaması zor diye bağırsak enfeksiyonu mu ne geçirmiş. Maça yetişir herhalde ama büyük ihtimal 2. yarı girer oyuna.

Sabri'ye de el mahkum katlanacağız. Yerine aldıkları adamlar Sabri'den bile kötü. Cavanda da Linnes de birbirlerinden beterler. Şu mevkiye Eboue'den beri bir tane doğru düzgün futbolcu bulamadılar ya.
Ben Linnes'e çok güveniyordum aslında. Potansiyeli de vardı ama adamı tek maçla sildiler. En nefret ettiğim şey bir oyuncunun tek maçla silinmesi veya göğe çıkarılması. 3 4 maç şans verilse o bölgedeki eksikliği hücum anlamında en azından çok iyi idare ederdi. Savunma bilgisi de yüklenirdi yani zamanla çok da büyük mesele değil altı üstü sabredilcekti. Ama bizde risk alınmaz hemen adamı kızağa çektiler.

Ben Linnes'e çok güveniyordum aslında. Potansiyeli de vardı ama adamı tek maçla sildiler. En nefret ettiğim şey bir oyuncunun tek maçla silinmesi veya göğe çıkarılması. 3 4 maç şans verilse o bölgedeki eksikliği hücum anlamında en azından çok iyi idare ederdi. Savunma bilgisi de yüklenirdi yani zamanla çok da büyük mesele değil altı üstü sabredilcekti. Ama bizde risk alınmaz hemen adamı kızağa çektiler.
Sabri-Balta-Serdar Aziz savunması bir hayli sıkıntı çekecek. Orta saha da çok ağır Tolga-De Jong-Sneijder. Bizim orta sahamız da iyi değil gerçi, bakalım.

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Neustadter, Josef, Volkan Şen, Alper, van Persie, Moussa Sow

Daha iyi bir kadro çıkabilirdi. Alper yerine Aatıf daha iyi olurdu sanki. Aatıf oldukça formdaydı, Alper ise hiç formda değil. van Persie en ilerde olur umarım Sow ise kanada kayar.

Sabri'nin oynamasını saymazsak güzel bir kadro. Sabri yerine Linnes denenebilirdi bence. Selçuk'u kesmesi iyi olmuş JOR'un. Vazgeçilmez bir oyuncu olmadığını anlamalı artık Selçuk.

Pek ümitli değilim ama umarım kazanırız.

#SaldırGALATASARAY!