insanlardan nasil oy topluyorum saniyorsunHer yerde yakalıyorsun .ss unuttuk yahu etiketliyorum.
Kıbrısta ne depremi be bi depremim eksikti diyip Orhan Baba açardım ve efkarlanırdım @destere @Bully @xemrexxx @Harunnn60 @vadikızı @dosimosiayy vlla bir parçamız oldu bu forum ben galiba hemen foruma giriş yapar şuan deprem oluyor çocuklar diye profilimden durum güncellemesi yapardım sanırım
@mrt-06 @destere @cookies @Bully @Harunnn60 @xemrexxx @sokak sanati
Burası maşallah komple boş dışarı çıkmam yarım saniyemi alır Farkı KıbrısHer ne kadar çevrede anında sığınabileceğim boş bir yer olmasa da zemin katta camdan çıkarsam başıma daha kötü bir şeyin geleceğini düşünmüyorum
Hhahah aman allah korusun ee seni yakalaışken sorayım nasılsın daha iyiye gittiğini hissediyorum
Deprem meprem işlemez bize biz yine o gün olduğu gibi @mrt-06 yarışmasını takip ederiz kim elenecek diye.ayy vlla bir parçamız oldu bu forum ben galiba hemen foruma giriş yapar şuan deprem oluyor çocuklar diye profilimden durum güncellemesi yapardım sanırım
@mrt-06 @destere @cookies @Bully @Harunnn60 @xemrexxx @sokak sanati
Daha iyiyim ama sınav yaklaştı dogum günümde yani 17 martta sınavım varHhahah aman allah korusun ee seni yakalaışken sorayım nasılsın daha iyiye gittiğini hissediyorum
İlahi.Deprem meprem işlemez bize biz yine o gün olduğu gibi @mrt-06 yarışmasını takip ederiz kim elenecek diye.
Orada çok ince bir gönderme yaptım Türk halkına.İlahi.
aaa az kalmıs not edeyimde açarım konunu ayollDaha iyiyim ama sınav yaklaştı dogum günümde yani 17 martta sınavım var
Anladım yani diyorsun ki mahalle yansa hanımefendi saçını tarar.Orada çok ince bir gönderme yaptım Türk halkına.
Aynen bakalım bu hafta kim elenecek.Anladım yani diyorsun ki mahalle yansa hanımefendi saçını tarar.
Sürprizlere hazır olun, eleme konusunda yorum yapya hiç gözükmüyorsun elemelerde.Aynen bakalım bu hafta kim elenecek.
Bir gün yüksek şiddette bir depreme maruz kaldınız, yıllarca deprem esnasında neler yapacağımız konusunda okulda dersler olmuştur özellikle Hayat Bilgisi dersinde bir ünite olarak geçiyordu (hala geçiyor mu veya hala bu ders var mı bilmiyorum ) peki sizin aklınızda neler kaldı? Deprem esnasında siz olsanız ne yapardınız kendinizi nasıl korurdunuz?
Salla aga ne hali varsa görsün bu yaştan sonra nasihat verecek halim yok Allah kurtarsınBu konuda imam adayindan dis yemek nasil bir duygu