Deprem Esnasında Ne Yapardınız?

Siz Ne Yapardınız?

• Balkona çıkarım

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Sinirden oyu yanlış verdim bee evden çıkardım diyecektimm üff

ayy vlla bir parçamız oldu bu forum ben galiba hemen foruma giriş yapar şuan deprem oluyor çocuklar diye profilimden durum güncellemesi yapardım sanırım :A :A :A
@mrt-06 @destere @cookies @Bully @Harunnn60 @xemrexxx @sokak sanati
Kıbrısta ne depremi be bi depremim eksikti diyip Orhan Baba açardım ve efkarlanırdım :F @destere @Bully @xemrexxx @Harunnn60 @vadikızı @dosimosi :F

Her ne kadar çevrede anında sığınabileceğim boş bir yer olmasa da zemin katta camdan çıkarsam başıma daha kötü bir şeyin geleceğini düşünmüyorum :D
Burası maşallah komple boş dışarı çıkmam yarım saniyemi alır Farkı Kıbrıs :F

Valla doğrusu herkesin güvenli yerlerde durması ama işte o anda panikten de sevdiklerinin yanına gitme refleksi oluyor.

Allah kimsenin başına vermesin, umarım uzun süre böyle bir olay yaşamayız. Bizim apartman araba geçince bile çok hafif sallanırken 7'lik depremde ne olur kim bilir. O an ne yapacağımı bilemem ama kafamı bir yerin altında koruyup yaşam üçgeni yaparım herhalde.

Ben olduğum yerde kalırım koşarak kaçmak da neymiş depremden öyle kaçış mı olur en iyisi yerinde kalmaktır :D

33jr2w2.jpg

Bir gün yüksek şiddette bir depreme maruz kaldınız, yıllarca deprem esnasında neler yapacağımız konusunda okulda dersler olmuştur özellikle Hayat Bilgisi dersinde bir ünite olarak geçiyordu (hala geçiyor mu veya hala bu ders var mı bilmiyorum :A) peki sizin aklınızda neler kaldı? Deprem esnasında siz olsanız ne yapardınız kendinizi nasıl korurdunuz?

önce can sonra canan der önce kendimi kurtarmaya çalışırdım tabiki :) @Çiğdem- peşimden gelirdi nasıl olsa ben ona güveniyorum her türlü zorluğun üstesinden gelir :)