Bir gün yüksek şiddette bir depreme maruz kaldınız, yıllarca deprem esnasında neler yapacağımız konusunda okulda dersler olmuştur özellikle Hayat Bilgisi dersinde bir ünite olarak geçiyordu (hala geçiyor mu veya hala bu ders var mı bilmiyorum
Bu ne saçma soru? Koskoca adminin sorduğu soruya bak, çocuk gibi
Yok artık depremden korunma, depremde ne yapılacağını sormanın çocuklukla ne ilgisi var? Deprem maalesef ki hayatın bir gerçeği. Allah herkesi korusun, şakası bir yana en kötü doğal afetlerden biri...Bu ne saçma soru? Koskoca adminin sorduğu soruya bak, çocuk gibi
Kimse de neden diye sormuyor, demek ki bu tür vakaları çok benimsemişizCamdan atlardım.
İçinde kalmasın, neden?Kimse de neden diye sormuyor
Her ne kadar çevrede anında sığınabileceğim boş bir yer olmasa da zemin katta camdan çıkarsam başıma daha kötü bir şeyin geleceğini düşünmüyorumİçinde kalmasın, neden?
Sen beni etiketlemedin. Ben artik cumalarida girmem foruma 😡Abdest alırdım
Çıkarken tepene binanın yıkılmayacağı ne malum? Biz de en üst kattayız, mesela balkona çıksam yere doğru iniş yapabilirim belki.Her ne kadar çevrede anında sığınabileceğim boş bir yer olmasa da zemin katta camdan çıkarsam başıma daha kötü bir şeyin geleceğini düşünmüyorum
Her yerde yakalıyorsun .ss unuttuk yahu etiketliyorum.Sen beni etiketlemedin. Ben artik cumalarida girmem foruma 😡
sadece pazartesi ta ki Bu sarki benimin finali bitene kadar sonra zaten yokum
Bu konuda imam adayindan dis yemek nasil bir duyguAbdest alırdım
Tepeme bina çökerse o benim salaklığım olur, ama kalırsam kurtulma ihtimalim çok daha fazla ve sıcağı sıcağına birkaç kişi kurtarabilirimÇıkarken tepene binanın yıkılmayacağı ne malum? Biz de en üst kattayız, mesela balkona çıksam yere doğru iniş yapabilirim belki.
Kimmiş o imam Öleyim onun imamlığınaBu konuda imam adayindan dis yemek nasil bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?